Reklam
  • Reklam
Angı gündemi değerlendirdi

Angı gündemi değerlendirdi

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumhur İttifakı'nın Konya milletvekilleri, il başkanları, ilçe belediye başkanları ve parti mensupları, il başkanlık binasında gazetecilerle bir araya geldi.

26 Mayıs 2023 - 14:33

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya ve ülke gündemine dair açıklamalarda bulundu.

Angı, “Seçim kampanya dönemi devam ediyor. Bu pazar günü sandığa gidin ve Cumhurbaşkanımıza daha güçlü desteğinizi verin. Konya, Cumhurbaşkanımıza oy oranı olarak en fazla desteği veren illerden biri. Verilen oy oranını 28 Mayıs’ta inşallah daha da artıracağız. Kaos ikliminin oluşmaması için güçlü lidere ihtiyaç var. O lider de Recep Tayyip Erdoğan. Vatandaşımız duruşunu her zaman net bir şekilde ortaya koydu. Teşekkür ediyoruz” dedi.

 

BİZ TÜRKİYE'NİN BEKASI İÇİN BİR ARAYA GELDİK

 

Daha sonra konuşan AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek de Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin bekası ve geleceği için bir araya geldiğini söyledi. Ülkede işlerin hiçbir zaman bitmeyeceğine vurgu yapan Akyürek, “ Cumhurbaşkanımız ‘Durmak yok yola devam’ deyince bizler de sürekli hareket halindeyiz. Konya olarak sandıklara güçlü şekilde gidelim, istikrara destek verelim. Daha güçlü destek Türkiye’nin yolunu açmalı” şeklinde konuştu.

 

MECLİSTE ÇOĞUNLUĞU SAĞLAYABİLDİK, BEKLEMİYORDUM

 

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel de şunları ifade etti: “Biz, ülkemizin geleceği, genç nesillerimizin geleceği için böyle bir ittifaka girmeyi vatan borcu olarak bildik. İttifaka sadık kaldık, var gücümüzle çalıştık. Bize verdikleri destekten dolayı Konyalılara teşekkür ediyoruz. Doğru bir tercih yaptılar. Diğer partilere destek verenlere de kızmıyoruz. 'Onlara neden ulaşamadık' diye suçu kendimizde bulmalıyız. Çok daha fazla çalışmalıyız. Mecliste çoğunluğu sağlayabildik, doğrusu beklemiyordum. 28 Mayıs’a iyi hazırlık yapmalıyız. ‘Yahu seçimi alırız’ diyorlar. Rehavete bürünüyorlar, doğru bulmuyorum. İnsan için ancak çalıştığının karşılığı vardır. Biz, 14 Mayıs için çalıştık, gayreti elden bırakmayacağız.”

 

SON 5 YILDA BÜYÜK ATILIMLAR YAPILDI

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Konur Alp Koçak ise dış basının Türkiye'deki seçimleri yakından takip ettiğini ifade etti. Siyasi tarihte hiçbir seçimin bu denli yabancı basın için dikkat çekmediğini aktaran Koçak, “Seçimi yakından takip etmelerinin sebebi, ülkemizin bekasını düşünmeleri değil. Bunlar, kendi menfaatlerini düşünüyorlar. 'Erdoğan tekrar seçilirse, vay bizim halimize' diyorlar. Türkiye, gerçekten çok değişti. Özellikle son 5 yılda çok büyük atılımlar yapıldı ülkemizde” diye konuştu.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'