Armiya Teknoloji perakende günlerinin sponsoruydu

Armiya Teknoloji perakende günlerinin sponsoruydu

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde 2-3 Haziran tarihlerinde düzenlenen 20. Perakende Günlerinin oturum sponsorluğunu Armiya Teknoloji yaptı.

07 Haziran 2021 - 15:50

Perakendecilerden, AVM’lere, iş geliştiricilerden, teknoloji firmalarına ve tedarikçilere kadar perakende sektörünün tüm kesimlerini her yıl, iki gün boyunca İstanbul’da bir araya getiren Perakende Günleri’nde Konya’yı sadece Armiya Teknoloji temsil etti. MÜSİAD ve TÜSİAD’ın ilk kez birlikte yer aldıkları Perakende Günleri, özellikle bu pandemi sürecinde sektörün önemli aktörlerini bir araya getiren en verimli buluşma platformu oldu. Ana sponsorluğunu Akinon ve Vestel markalarının yaptığı büyük organizasyonun sunuculuğunu ünlü televizyoncu Oylum Talu yaptı. Ana teması “Dijital Dünya” olarak belirlenen Perakende Günleri’nde ulusal ve uluslararası markalar ve ünlü konuşmacılar yer aldı.

“Robotik Teknolojiler Çağında Markalaşma ve Otomasyon” başlıklı bir sunuş yapan Armiya Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan TUĞ, “Bu büyük organizasyonda Armiya Teknoloji olarak Konya’yı hem oturum sponsoru olarak hem de konuşma yaparak temsil ettiğimiz için büyük bir gurur yaşadık. Dijital dünyanın değişimini biz sürekli takip ediyoruz. Değişime Armiya olarak ayak uyduruyoruz. Bu bizi sürekli geliştiriyor. 20. Perakende Günlerinde Konya’dan tek marka olmanın gururunu yaşadık. Konya’mızı gururla temsil ettik. Dünya’nın önemli markaları burada idi. Çok yoğun bir katılım olması dikkate değerdi. Armiya Teknoloji olarak perakende sektörünün dijitale adaptasyonu konusunda iş birliklerimizi geliştirdik. Franchise konusunda markalara hizmetlerimizi büyüttük. Bu zorlu süreçte tüm sektörlere bu organizasyonun umut olduğunu düşünüyorum. Bu organizasyonu yapan ve katılan tüm iş insanlarına ve markalara özel bir teşekkür etmek gerekir diye de düşünüyorum.” dedi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde iki gün süren Perakende Günleri’nin Oturum Sponsoru olan Armiya Teknoloji’nin standını çok sayıda iş insanı ve CEO ziyaret etti. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman KAAN, TÜRES Genel Başkanı Ramazan BİNGÖL, Baydöner Yönetim Kurulu Başkanı Bülent POLAT, Arzum Elektrikli Ev Aletleri Yönetim Kurulu Başkanı Murat KOLBAŞI ziyaret eden ünlü iş insanları arasındaydı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü