Reklam
  • Reklam
Çelikkayalar’dan zamlara savaş!

Çelikkayalar'dan zamlara savaş!

Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk tartışmalarına karşın süper bir indirim kampanyası düzenliyor.

06 Şubat 2021 - 11:53 - Güncelleme: 06 Şubat 2021 - 11:58

Kuruluşunun 30. yılını kutlayan Konya’nın perakende sektöründeki lider markası Çelikkayalar, fahiş fiyat artışlarına karşı adeta savaş açtı. 

Özellikle Ayçiçek yağı, un ve süt ürünlerinde kendini gösteren yüksek fiyat artışlarının koronavirüs salgınıyla birlikte gündemin ilk sıralarında olduğu bir dönemde Çelikkayalar, süper bir indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. 

6-15 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampanyada aralarında Ayçiçek yağı, un, tereyağı, pirinç ve mercimek gibi temel gıda maddelerinin de bulunduğu birçok üründe maliyetine satışlar gerçekleştirilecek 

Konyalı hemşehrilerimizi yüksek fiyatlara mahkûm etmeyeceğiz”

Kampanyayla ilgili bilgi veren Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya, özellikle Ayçiçek yağında kendini gösteren yüksek fiyat artışının zor günlerden geçen vatandaşın moralini bozduğunu belirterek “Çelikkayalar olarak fırsatçılığın önüne geçmek ve bizleri bugünlere getiren Konya’ya vefa borcumuzu ödemek için maliyetine satışlarla kıymetli hemşehrilerimizin karşısına çıkmak istedik” ifadelerini kullandı. 

Güçlü altyapısı ve özellikle tedarikte yıllara varan tecrübesiyle ön plana çıkan Çelikkayalar olarak bir süredir kampanya üzerinde sıkı bir çalışma yaptıklarını anlatan Kaya, 10 günlük süre içinde birçok ürünün, Türkiye’nin hiçbir yerinde görülemeyecek kadar uygun fiyatlarla raflarda yer alacağını kaydetti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu