CHP’den Konyaspor’a hayırlı olsun ziyareti

CHP’den Konyaspor’a hayırlı olsun ziyareti

İttifak Holding Konyaspor’un Genel kurulunda kulüp Başkanı Seçilen Fatih Özgökçen’i CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, il yöneticileri ile Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte ziyaret ederek; hayırlı olsun temennisinde bulunarak, Başkana, yönetim kuruluna ve Konyaspor’a başarı diledi.

12 Temmuz 2021 - 12:10

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen CHP heyetinin ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, ”Futbol büyük bir sektördür. Doğru yönetmek gerekir. Bizde şehrimizin temsilcisi Konyaspor’u yönetmek ve başarılarını attırmak için göreve geldik. Amacımız takımımızı Türkiye’nin en iyi 10 takımı arasında getirmektir.  Özellikle alt yapışımızı güçlendireceğiz. Alt yapımızdan profesyonel futbolcuların yetişmesi için elimizden geleni yapacağız. Konyaspor şehrimizin temsilcisi olup, hemşerilerimizle birlikte destekleyip güçlendireceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum”  dedi.

Konyaspor’a v yönetimine başarılar diliyorum

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş ise Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek, “Şehrimizin temsilcisi İttifak Holding Konyaspor’un genel kurulunda başkan seçilmeniz dolayı sizi ve yönetim kurulu üyelerini kutlarken, başarılar diliyorum. Konyaspor’un Türkiye’nin en iyi takımlarından birisi olmasını temenni ederken, CHP olarak bu konuda üzerimize düşen ne görev varsa yapacağız. Takımımıza sahip çıkacağız. Konya halkının temsilcimiz Konyaspor’a sahip çıkacağına inancımız tamdır. Takımımıza da başarılı bir dönem dileyerek, bize kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı