City Group’a suç duyurusu

City Group'a suç duyurusu

Borcu olsun olmasın, her önüne gelene mesajlar atarak, “icra, haciz” tehdit ve taciz mesajları atan City Grup hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

01 Ekim 2021 - 11:51

İnsanların telefonlarına SMS mesajları atarak “borcunuz için başlatılan icra işlemleri dolayısıyla adresinize icra yapılacak” şeklinde tehdit ve şantaj mesajları atan City Grup hakkında Konya Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu.

Konya Barosu Avukatlarından Faik Kabaklarlı tarafından Kemal Soylu adına bulunulan suç duyurusunda, “söz konusu firma kişilere sürekli mesajlar atarak huzur ve sükuneti bozma suçu işlemektedir” denilerek, şüpheliler hakkımda kamu davası açılması talep edildi.

City Grup’tan sürekli taciz ve tehdit içerikli mesajlar aldığını söyleyen Kemal Soylu “Benim icralık durumunda olan hiç bir borcum yok. Ama bana sürekli mesajlar geliyor.Bu şirketi defalarca aramama rağmen telefonlara cevap vermiyorlar. Alacağı olan kimse ödeme emri gönderir, alacağını talep eder. Bazı kişilerden edindiğim bilgilere göre, bu ve bunun gibi mesajları göndererek bıktırdıkları kişileri, daha sonra arayıp 300-500 lira gibi bir para talep edip, icra dosyasını kapatacaklarını söylüyorlarmış. Avukatım aracılığı ile bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulundum. Böyle durumla karşı karşıya kalanlarda hemen savcılığa şikayet etsinler” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0