Reklam
  • Reklam
Çocuklar “Pati Kardeşliği” Oyununu Çok Sevdi

Çocuklar “Pati Kardeşliği” Oyununu Çok Sevdi

Sahnelediği nitelikli oyunlarla yetişkinlerin olduğu kadar çocukların da büyük beğenisini kazanan Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, birbirinden güzel oyunları Konyalı çocuklarla buluşturmaya devam ediyor.

17 Şubat 2022 - 12:49

Çocuklar “Pati Kardeşliği” Oyununu Çok Sevdi

 

 Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun çocuk oyunlarından olan “Pati Kardeşliği”nin ilk gösterimi Konyalı çocuklar tarafından büyük keyifle izlendi. Konya Şehir Tiyatrosu, 2022 yılında birbirinden güzel yetişkin ve çocuk oyunlarını Konyalı tiyatro severlerle buluşturmaya devam edecek.

Şehir Tiyatrosu’nun çocuk oyunlarından “Pati Kardeşliği” adlı oyunun ilk gösterimi gerçekleştirildi. Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen oyunu aileleriyle birlikte izlemeye gelen çocuklar, keyif dolu anlar yaşadı.

Eyüp Toru tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Fatih Dinçer’in üstlendiği oyunda; artık kullanılmayan ıssız ve boş bir çocuk parkında yiyecek arayan kedilerin ve köpeklerin dostluklarını ve parkta onları istemeyen insanlara karşı dayanışmaları anlatılıyor.

2022’DE KONYALILAR İÇİN BİRBİRİNDEN GÜZEL OYUNLAR SAHNELECEK

Öte yandan geçtiğimiz hafta üstad Necip Fazıl Kısakürek’in “Bir Adam Yaratmak” adlı eserini tiyatro severlerle buluşturan Konya Şehir Tiyatrosu, aynı oyunu 18 ve 19 Şubat tarihlerinde yeniden sahneleyecek. 2022 yılı oyun takviminde İskender Pala’nın “Vali Hanım” adlı oyunu 18 Mart’ta ilk gösterimi yapılacak. Yine İskender Pala’ya ait “Nizamülmülk”, çocuk oyunu “Süleyman”, Mustafa Uzman’ın “Korkma”, Taner Büyükarman’ın “Uluğ Keykubat” oyunları da bu yıl ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu önümüzdeki süreçte de Masal Sahnem olarak gösterime sunulan Kukla Tiyatrosu oyunlarından olan; “Penceredeki Kuş”, “Bana Yaklaşma”, “Ayıların Evi” ve “Karagöz’ün Dedektifliği” adlı oyunları da ilçelere giderek çocuklar için sahneleyecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'