Damat ve Geline Tapu Takıldı

Damat ve Geline Tapu Takıldı

Konya’da yapılan nikah merasiminde gelin ve damada hediye olarak takılan arsa tapusu büyük ilgi gördü. Yunus Emre Gayri Menkul tarafından gençlere 4 katlı sanayi imarlı arsadan hisseli tapu verildi.

23 Kasım 2021 - 13:01

Yılmaz ve Çakın ailelerinin çocukları Mustafa ile Sedef’in nikahını Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca kıydı. Nikahtan sonra gelin ve damada davetliler tarafından takı merasiminde değişik hediyeler takıldı. Takı töreni sırasında alışılmışın dışında bir şey yaşandı. Yunus Emre Gayri Menkul sahibi Yunus Emre Tam, çifte takı olarak  4 katlı sanayi imarlı tapu hediye ederek gençleri tebrik etti. Şimdiye kadar böyle bir hediye ile karşılaşmayan davetliler düğündeki bu farklı hediyenin yeni bir anlayış olduğunu belirterek Yunus Emre Gayrimenkul’ü takdir ettiler.

Yunus Emre Tam yaptığı açıklamada günümüz ekonomik şartlarında düğün masraflarının arttığını, gençlerin yuva kurmalarında büyük sıkıntı çektiklerini belirterek “Gençlere kalıcı bir hediye vermek istedim. Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Rasullulah’ın sünnetini yerine getiren gençlerimiz çeşitli hediyeler ile tebrik edilerek ödüllendirilmektedir. Bunun için takı merasimlerinde para veya altın gibi kısa zamanda bozdurularak ihtiyaçlarını görecekleri hediyeler takılmaktadır. Ben de uzun vadeli ve farklı bir hediye düşündüm. Evliliklerinin ilk gününde verdiğim arsa tapusu ile hem gençleri tebrik ettim hem de ileriye dönük yatırımları olması için gayrimenkul tapusu verdim. Bu hediye belki bir kişi için maliyetli olarak değerlendirilebilir. Birkaç kişi birleşerek nasıl ziynet eşyası hediye ediyorsa aynı şekilde gayrimenkul tapuları da hediye edebilirler.”

Damadın babası Tahir Yılmaz da düğünde takılan tapu hediyesinden dolayı böyle bir hediye beklemediklerini hediyeden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek davetlerine icabet eden mutlu günlerini paylaşan dostlarına teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı