Dijital fatura kampanyasına büyük ilgi

Dijital fatura kampanyasına büyük ilgi

Kağıt israfı ile posta kutularındaki görüntü kirliliğinin önüne geçmek ve kişisel verileri korumak üzere dijital fatura kampanyası başlatan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, 8 bin 129 aboneden talep aldı.

28 Ekim 2021 - 11:37

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kağıt israfının önüne geçmek ve farkındalık oluşturmak üzere rıza metniyle birlikte yürürlüğe koyduğu dijital fatura kampanyasından olumlu geri dönüşler almaya başladı.

Örnek teşkil etmesi amacıyla kendi personelinden başlayarak Konya’da su aboneliği bulunan tüm vatandaşları dahil ettiği kampanyayı sürekli hale getiren Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kampanya kapsamında herkese sertifika veriyor. Sertifika sahibi olan her KOSKİ abonesi için bir de fidan diken KOSKİ, halihazırda faturasını basılı olarak alan vatandaşlara da içinde tasarrufu teşvik eden ifadelerin bulunduğu metinler ulaştırıyor.

Toplam 6 bin 461 kişinin 8 bin 129 abonelik için dijital faturaya geçme talebi alan KOSKİ Genel Müdürlüğü, rıza metnini onaylayan vatandaşlara talebi doğrultusunda mail ve SMS üzerinden fatura bilgilerini ulaştırıyor. Her geçen gün daha fazla dijital faturaya geçme talebi alan KOSKİ, başta kağıt israfının önüne geçmek olmak üzere, posta kutularındaki görüntü kirliliğini önlemek ve kişisel verileri korumak için tüm vatandaşları dijital faturaya davet ediyor.

Dijital fatura kampanyasına katılmak isteyen KOSKİ aboneleri, www.koski.gov.tr adresinden ve KOSKİMobil uygulaması üzerinden TC kimlik numaralarıyla giriş yaparak kolaylıkla talebini oluşturabiliyor.        

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0