Diomande: Kazanmak zorundayız

Diomande: Kazanmak zorundayız

Son haftalardaki form grafiğiyle adından söz ettiren İsmail Diomande, zorlu Y. Malatyaspor maçında 2-0 geriden gelerek aldıkları 3-2’lik galibiyetin daha da anlam kazanması adına Gaziantep FK mücadelesinden 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

24 Şubat 2021 - 20:47 - Güncelleme: 27 Şubat 2021 - 13:39

Bugün yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İsmail Diomande,  Y. Malatyaspor maçını değerlendirerek  “Bizim için çok önemli olan bir maçtı. Maça kesinlikle kazanmak için çıktık. Ama maalesef soyunma odasına 2-0 yenik durumda girdik. Ama burada birbirimizi motive ettik. Daha sonra benim attığım golle birlikte takımımız daha da ateşlenmiş oldu. Gol attığım için oldukça mutlu oldum. Sonrasında mücadelemizi bırakmadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Çok mutluyuz” diye konuştu.

İttifak Holding Konyaspor’un Cuma günü iç sahada oynayacağı Gaziantep FK maçı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan İsmael Diomande “Bu maç Y. Malatyaspor maçı kadar çok önemli bir maç. Galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu yaptığımız zaman takımımız ligde hak ettiği yere doğru yükselişe geçecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı