Reklam
  • Reklam
Dostluk maçında Konyaspor güldü 2-1
Reklam

Dostluk maçında Konyaspor güldü 2-1

Arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek'in Željezničar takımını Dünya kupası nedeniyle verilen ara nedeniyle oynadığı dostluk maçında 2-1 mağlup etti

29 Kasım 2022 - 22:09 - Güncelleme: 04 Aralık 2022 - 12:07

Arabam.com Konyaspor ile Bosna Hersek'in Željezničar takımı Dünya Kupası arasında dostluk ve hazırlık maçında Saraybosna Grbavica stadında bir araya geldi. 29 Kasım Salı saat 18.00'de başlayan maçı Boşnak ve Türk çok sayıda vatandaş izledi. Soğuk havaya rağmen maça ilgi gösteren Saraybosnalı futbol severler takımlarını yalnız bırakmadılar.

 

Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun ve Hacı Ahmet Özdemir, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Konyaspor Başkanı Fatih Özgekçen ve Konyaspor yöneticileri ile Bosna Hersek'in Ankara Büyükelçisi Adis Alagiç de maçı izlemek için stadda yerini aldı.

Bosna Hersek liginde başkentin iki takımından biri olan Željezničar takımı Konyasporlu oyuncular Amir ve Sehic'in de yetiştiği takım olarak biliniyor.

Maça hızlı başlayan Konyaspor, 8. Dakikada Ikpeazu, 11. Dakikada Pavicic ile 2-0 öne geçti. 2-0'dan sonra oyunda dengeyi kuran ev sahibi takım 21. Dakikada Hajdarevic'in attığı golle skoru 2-1 yaptı. Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ilk yarı bitmeden kaleci Sehic ve Amir'i oyundan alarak alkışlattı. Maçın ilk yarısında başla gol olmadı.

İkinci yarının başlarında 49. Dakikada Konyaspor'un çizgiyi geçen golü maçın hakemleri tarafından görülmeyince verilmedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu
Konya'da uçak düştü pilot kurtuldu, bir kişi şehit oldu