Reklam
  • Reklam
Ekrem Coşkun Etlekmek hizmete girdi

Ekrem Coşkun Etlekmek hizmete girdi

Türkiye sınırlarını aşan Ekrem Coşkun Döner, bünyesine yeni bir marka ekledi. Ekrem Coşkun Etlekmek’in düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Stadyumunda hizmete girdi.

25 Ağustos 2021 - 17:00 - Güncelleme: 25 Ağustos 2021 - 17:04

Türkiye sınırlarını  aşan Ekrem Coşkun Döner, bünyesine yeni bir marka ekledi. Ekrem Coşkun Etlekmek’in düzenlenen törenle Büyükşehir Belediye Stadyumunda hizmete girdi.

 

Kendisine has lezzetiyle büyük ilgi gören Ekrem Coşkun Döner, bünyesine yeni bir marka ekledi. Ekrem Coşkun Etlekmek MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda hizmete girdi. Düzenlenen açılışa AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İttifak Holding Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, İttifak Holding Konyaspor Eski Başkanları Hilmi Kulluk, Bahattin Karapınar, Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği (TSYD) Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, İttifak Holding Konyaspor Teknik Direktör İlhan Palut, Sportif Direktör Adnan Erkan, Konyasporlu futbolculardan Abdülkerim Bardakcı, Adil Demirbağ, Ahmet Karademir, Zymer Bytyqi ve Ekrem Kayılıbal, Nalçacılılar Grubu Tribün Lideri İbrahim Apalı, çok sayıda siyasi ve iş dünyasından davetli katıldı.

‘HALKIN MARKASI OLDUK’

Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü Mehmet Ali Görmel, halkın markası olduklarını ifade etti. Ekrem Çoşkun Döner markasıyla Türkiye genelinde 250’ye yakın şubelerinin olduğunu dile getiren Görmel, “Ekrem Coşkun Döner Konya’nın medarı iftiharı bir marka haline geldi. Marka olmak çok kolay değildir. Ancak Ekrem Coşkun Döner, çok kısa sürede ürün kalitesiyle beraber fiyat performansıyla birlikte ülkemizin her yerinde milyonlarca insana ulaşarak halkın markası olmuştur. Ekrem Coşkun Döner’den aldığımız güç ve tecrübeyle yeni bir konsepti kazandırdık. Konya için etliekmek bir markadır. Biz de bu markayı yüceltmek ve korumak adına başlangıca imza attık. Konya’nın benzersiz lezzetini, Konya’nın ortak mirası olan stadımızla buluşturup halkımıza hizmet vermek için açılışımızı gerçekleştirdik. Sloganımız; Konya’da hayat etliekmek ile başlar etliekmek ile biter. İnşallah bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

‘EKREM ÇOŞKUN MARKASI ÜLKE SINIRLARINI AŞTI’
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de Ekrem Coşkun’un ismi ile müsemma, Konyaspor sevdası ile maruf çok önemli bir isim olduğuna dikkat çekerek, “Ekrem Coşkun Döner markasını hem ülkemize hem de şehrimize yeni bir tat olarak sunan bir isim. Almanya’ya bir seyahatimizde Berlin Büyükelçimiz, ‘Ekrem Coşkun buraya bir döner firması açacak tanıyor musunuz’ dediği zaman orada anladık ki ününün ülke sınırlarını da aştığının fark ettik. Kendisine bu noktada başarılar diliyorum. Etliekmek noktasında da Ekrem Beyin etli ekmek yaptığını bilmiyorduk. Dostlarına Ekrem Coşkun kendi reçetesiyle ikram ediyormuş. Bir gün bizi de davet ettiler. Bizde davete iştirak ettik. Gördük ki hakikaten çok lezzetli etliekmek yapıyor. Daha sonra stadyumumuzda işletilmeyen restoranımızın kendisini işletebileceğini ilettik. Kendisi de çok güzel bir şekilde imar ve ihya ederek restorantı Konya’mıza kazandırdı. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı ve bereketli bol kazançlar temenni ediyorum.” dedi.
‘TÜRKİYE’DE VE ÜLKE DIŞINDA KONYASPOR’UN ELÇİSİ OLDU’
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, “Ekrem Coşkun Konya için bir markaydı. Daha sonra Ülkemizde ve uluslararası düzeyde bir marka oldu. Daha da büyüyecek inşallah. Ekrem Coşkun denildiğinde en çok hoşuma giden renkleri. Ekrem Coşkun’un renkleri Türkiye’ye Konyaspor’u tanıttı. Kendisi Türkiye’de ve ülke dışında Konyaspor’un elçisi oldu. Bu anlamda başarıların devamını diliyorum. Bu tesislerin bereketli bir şekilde artarak Konya’mıza ve ülkemize hizmet etmesini temenni ediyorum. Bizler de her daim kendisinin destekçisi olmaya, onu desteklemeye devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.
‘EKREM ÇOŞKUN KONYA’YA BİR KATMA DEĞER KAZANDIRIYOR’
AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir de “Ekrem Coşkun bir marka. Ben Ankara’da arabama binip Ankara içinde gezerken Ekrem Coşkun tabelasını gördüğümde bir Konyalı olarak iftihar ediyorum. Kalitesi, sunumu ve renkleriyle Konya’ya bir katma değer kazandırıyor. Ekrem Çoşkun’u başarılı çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Etliekmeği bizimkiler telaffuz ederken i harfini kullanarak etliekmek şekliyle telaffuz ediyor. Aslı adıyla sanıyla ‘etlekmek’tir. Bu konseptle Ekrem Çoşkun’un başarılar kazarak bu alanda da şehrimizi en güzel biçimde temsil etmesini diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Ekrem Coşkun Etlekmek’in hem işletme sahibi ve çalışanlarına, hem de tüm Konya halkına hayırlı olması için yapılan duaya hep birlikte amin denildi. Açılış töreni, etliekmek ikramı ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu