Reklam
  • Reklam
Eminoğlu’na önemli görev

Eminoğlu'na önemli görev

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu UCI yönetim kurulu kararı ile UCI’ın en yüksek bütçeli komisyonu olan Birlik-Dayanışma Komisyonu üyeliğine getirildi.

26 Eylül 2022 - 14:09

Kurul, dünyadaki bisiklet sporunun gelişmesi için maddi ve manevi destek veriyor, ülke federasyonları arasındaki iş birliğinin yapılmasına da destek oluyor. Ayrıca UCI’ın en üst organına danışma projeleri sunuyor.

Müftüoğlu’na UCI tarafından verilen görev bisiklet otoriteleri tarafından sevinçle karşılandı.

Bisiklette güzel şeyler oluyor…

Kasım 2022’de Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı olan Emin Müftüoğlu, yoğun bir bisiklet çalışması yürütüyor. Müftüoğlu geçmiş yıllarda UCI yönetimi ve Balkan ülkeleri Bisiklet Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Müftüoğlu başarı merdivenlerini Avrupa’da da çift çift çıkıyor. Artık Türkiye’nin UCI’da bir temsilcisi var.

Müftüoğlu konu ile ilgili olarak: “Bu bir güven tazelemesidir. Bize duyulan büyük güvenin eseridir. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bisiklet sporunun ülkemde en iyi noktaya gelmesi için gayret edeceğim. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bisiklet dünyası otoritelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Bu görev ülkem adına bir gurur, ülkemin bisikletteki dünya onurudur” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu