Erhan Gökmen İyi Parti’den aday adayı

Erhan Gökmen İyi Parti'den aday adayı

İyi Parti’den 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olan iş adamı Erhan Gökmen, artık taşın altına elimizi koyma vaktinin geldiğini söyledi.

25 Mart 2023 - 11:47 - Güncelleme: 25 Mart 2023 - 11:53

İyi Parti’den 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olan iş adamı Erhan Gökmen parti il binasında düzenlenen, İl Başkanı ve partililerin katıldığı tanıtım toplantısında artık taşın altına elimizi koyma vaktidir. Aldığım eğitimler ve iş hayatımdaki tecrübelerimle ülkemize hizmet etmek için adaylık müracaatımı yaptığını söyledi. 

Gökmen şunları söyledi:

“1978 Konya doğumluyum. Selçuk Üniversitesi işletme bölümünü bitirdikten sonra dış ticaret üzerine ön lisans yaptım. Yönetim ve Organizasyon bilim dalı üzerine yüksek lisansımı tamamladım. Otomotiv sektöründe uzun yıllardır hizmet vermekteyim. Ticaret Odası meslek komitesinde görev aldım. Konyaspor yöneticiliği ve basın sözcülüğü yaptım. Mesleğim gereği yurt içi ve dışında katıldığım programlarda edindiğim tecrübeleri milletimize hizmet yolunda değerlendirmek için inandığım ilke ve prensiplerden dolayı İyi Partiden aday olarak karşınızda bulunmaktayım. Artık vakit, taşın altına elimizi koyma vaktidir. Halkımızın sesi olmak, hükmetmek için değil hizmet etmek için adaylığımı sizlerle paylaşıyorum. Birlikte Kazanmak ve Tarih Yazmak için el ele gönül gönüle vererek Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açacağımıza yürekten inanıyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı