Guilherme Sitya Konyaspor’da 100. Maçına çıkacak

Guilherme Sitya Konyaspor'da 100. Maçına çıkacak

Gaziantep maçının zor olacağını söyleyen Guilherme, “Gaziantep maçı daima zor oluyor ama bu sefer evimizde oynamanın avantajını kullanacağız.

13 Ekim 2022 - 13:18 - Güncelleme: 13 Ekim 2022 - 13:35

Gaziantep FK maçının zor olacağını söyleyen Guilherme, “Gaziantep maçı daima zor oluyor ama bu sefer evimizde oynamanın avantajını kullanacağız.Bu maçtan 3 puan istiyoruz ki lig tablosunda yukarıda kalabilelim. Son hafta takım olarak son dakikaya kadar maçı bırakmayıp çok iyi bir takım ruhu ortaya koymuş olduk” dedi.

Gaziantep maçı için yapılan taktik antrenmanı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Guilherme, Gaziantep FK maçıyla beraber yeşil-beyazlı formayla 100. maçına çıkacağını anımsatan Guilherme,  “Aslında bunun farkında değildim. Sosyal medyada bir taraftar beni etiketleyince bunu görmüş oldum. 3 senedir buradayım, çok mutluyum. Benim için çok önemli ama daha önemlisi tabii ki de 3 puanı almak, galip gelmek. Onun dışında 100 maça ulaşmak güzel bir duygu” diye konuştu.

Süper Ligin zor bir maratondan oluştuğunu kaydeden Guilherme, “Birçok takım çok kuvvetli. Bizimle birlikte bu maratonda yarışan birçok ezeli güçlü rakip var. Konyaspor da bu rakipler arasında güçlü bir unsur olduğunu almış olduğu sonuçlarla birlikte gösteriyor. Daha önemlisi ligin sonuna kadar toplayabildiğimiz kadar 3 puanlarla bu yarışta yer almak istiyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı