KGK heyeti Malatya ve Elazığ'da

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Genel Başkan yardımcısı Veli Altınkaya, KGK Yönetim Kurulu üyesi M.Duran Özkan, KGK Yerel Meclis Başkanı İsrafil Avcı, KGK Malatya il Temsilcisi Kemal Deniz’den oluşan KGK heyeti, Malatya ve Elazığ'da biz dizi ziyaretlerde bulundu.


KGK heyeti Malatya ve Elazığ'da

Heyet ilk olarak Koranavirüs'ten hayatını kaybeden KGK Üyesi Arif Çelik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Heyet daha sonra, Malatya Yeşilyurt belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı ziyaret etti. Genel Başkan Mehmet Ali Dim, KGK üyesi rahmetli Akif Çelik’in gerek hastalıkla mücadele ettiği dönemde, gerekse daha sonra ailesine gösterdiği yakın ilgi ve yardımdan dolayı teşekkür edip KGK’nin plaketini takdim etti.

Küresel Gazeteciler Konseyi üst yönetim ile şube yöneticileri daha sonra Elazığ'a geçerek Elazığ Valiliği ve  Elazığ Belediyesine ziyaret ettiler.

Malatya'daki taziye, plaket ve gezi programının ardından Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) üyeleri ilk olarak Elazığ Valisi Erkaya Yırık'ı Makamında ziyaret etti. Ziyarete Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) genel başkanı Mehmet Ali Dim, KGK genel başkan yardımcısı Veli Altınkaya, KGK yerel medya başkanı İsrafil Avcı, KGK üst yönetim kurulu üyesi M. Duran Özkan, KGK Malatya temsilcisi Kemal Deniz, Elazığ temsilcisi Mustafa Doğan ile Elazığ gazeteciler ve yazarlar cemiyeti yönetim kurulu üyelerinden Emral Cömert, Halit Akgül katıldı.

KGK üyeleri Elazığ Valisi Erkaya Yırık'a konseyin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı, istişarelerde bulundular. Vali Yırık için ziyaretleri için KGK yönetimi ve üyelerine teşekkür etti. KGK yönetimi ve üyeleri sonrasında Elazığ belediye başkanı Şahin Şerifoğulları'na makamında ziyaret gerçekleştirdiler. KGK üyeleri burada Elazığ'da belediye tarafından yapılan projeler, deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktarırken, konsey olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler paylaştılar.

KGK üyeleri ayrıca Elazığ'da yer alan Haberkent gazetesi, Günışığı gazetesi,Kanal 23 televizyonu ve Kanal Fırat televizyon ziyaret edildi.

 

!