Karaduman: Esnafın desteklerden haberi bile yok!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Beyşehir’deki esnaf ziyaretinin ardından yaptığı değerlendirmede; “Özellikle pandemi sürecinde içerisinde bulunduğumuz bu ortamda, esnaflarımız çok ciddi bir şekilde feryat ediyor. Açıklanan paketlerle ve birtakım desteklerle ilgili üzülerek ifade ediyorum ki esnaflarımızın bundan haberinin bile olmadığını üzülerek görüyoruz.” dedi.


Karaduman: Esnafın desteklerden haberi bile yok!

Saadet Partisi Koyna Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Abdulkadir Karaduman, İl Başkan Yardımcıları Mehmet Küçükgünay ve Abdullah Altuntaş, Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Uzun ve beraberlerindeki heyet Beyşehir birtakım ziyaretlerde bulundu. Heyet Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Türken, Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ağralı ve İlçe Müftüsü Veysel Kükrek’i ziyaret etti. Beyşehir Gölü ve Eşrefoğlu Camii’ni de ziyaret eden heyet protokol ziyaretlerinin ardından esnaflarla buluşarak, problemlerini dinleyip çözüm yollarını sundu.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, programın ardından, Beyşehir Taş Köprü’nün önünde değerlendirmelerde bulundu. Karaduman; ”Bugün, Konya’mızın en güzel ilçelerinden Beyşehir’deyiz. Beyşehir’de esnaflarımızın derdini, çiftçilerimizin sorunlarını kendilerinden dinlemek için İlçe Teşkilatımızla birlikte hamdolsun ki yoğun bir günü geride bırakmış olduk. Hakikaten her alanda çok ciddi sorunları ve mağduriyetleri vatandaşlarımız bizlere ifade ediyorlar. Özellikle pandemi sürecinde içerisinde bulunduğumuz bu ortamda, esnaflarımız çok ciddi bir şekilde feryat ediyor. Açıklanan paketlerle ve birtakım desteklerle ilgili üzülerek ifade ediyorum ki esnaflarımızın bundan haberinin bile olmadığını üzülerek görüyoruz.

Diğer taraftan özellikle çiftçilerimiz de çok ciddi borç ve kredi borçlarıyla karşı karşıya. Üretim yapamayacak bir noktaya gelmiş olması da hem Beyşehir ilçemiz açısından hem Konya’mız açısından hem de ülkemiz açısından asla kabul edilebilir bir durum kesinlikle değil. Biz Saadet Partisi teşkilatları olarak bütün ilçelerimizi geziyoruz. İnsanlarımızın sorunlarını dinliyor ve bu çerçevede de çözüm yollarımızı, sorunların çözümüne dair tekliflerimizi de açıkça kendilerine ifade ediyor, Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı olarak bütün ilçelerimizi gezmek suretiyle sorunların çözümüne dair kanaatlerimizi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu sorunların ve problemlerin çözümünün ancak Saadet Partisi olduğunu ve ancak Milli Görüş reçetesi ile bu sorunların çözüleceğini de her zeminde ve her zaman diliminde bütün vatandaşlarımıza anlatıyoruz.” ifadelerini kullandı.