İnci Kolye

Kadınlar için olmazsa olmaz inci kolye, şık bir gecede tamamlayıcıdır. Çoğu zaman şık gözükmek için kolye ilk tercih. İnci olanlarının tercih edilmesi ile ise daha klasik bir görünüm elde etmek mümkün oluyor.


İnci Kolye

Bakıldığında şıklığın göstergesinin yanı sıra, sıra ince modellerinde aynı zamanda gösterişli bir görüntü de ortaya çıkıyor. Gold detayları ile süslenmiş olan, taşlı olan inciler ile takılar en iyi şekilde tercih edilerek kullanılabilir.

İnci Kolye Modelleri

İnci kolyelerde aynı zamanda sunulan çok sayıda model var. Günlük olarak ya da daha özel gecelerde kullanacak şekilde modeller arasından seçim yapabilirsiniz. Günlük modeller daha küçük ve zarif olacaktır. Özel geceleriniz için ise takılarda daha gösterişli tasarımlar yer almaktadır.

Günlük inci kolyeler: İstiridyeden çıkan ve kafesin içinde olan modeller günlük olarak en çok tercih edilmektedir.

Özel inci kolyeler: Özel geceler için daha gösterişli modeller; pırlanta, taş gibi detaylar da yer alır. Daha parlak ve şık bir tasarım yapılmış olacaktır.

İnci Kolye Özel Tasarım

Talep edilmesi halinde, özel olarak tasarlanması da söz konusudur. Nasıl mı? Özel taşların eklenmesi, sıra incilerde gold aksesuarların eklenmesi gibi tasarımlar yapılır. Ayrıca inci kolyenin boyutu da özel tasarımlarda sizin tarafınızdan belirlenir. İnci kolye için daha uzun tercih edenler de olabiliyor.

https://www.shopmonreve.com/inci-kolye-modelleri adresinden modelleri hemen inceleme şansınız var.