Karaduman: ‘’Pudra şekeri kökü bozuk olan ağacın yaprağıdır’’

Saadet Partisi Konya Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Abdulkadir Karaduman, son günlerde gündemde sıkça tartışılan ‘pudra şekeri’ mevzusuyla ilgili paylaşım yaptı. Konuyu şahıslar üzerinde bir açıdan değerlendiren Karaduman, ‘’pudra şekeri’ kökü bozuk olan ağacın yaprağıdır.’’ dedi.


Karaduman: ‘’Pudra şekeri kökü bozuk olan ağacın yaprağıdır’’

Pudra şekeri meselesine dair  başlığıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Karaduman, ‘’Gençleri zehirleyen, gücün yanında olmaya iten, kestirmeden vurgun yapmayı “imaj” olarak dayatan, tüketim çılgınlığına, konformizm ve hedonizme sürükleyen bu çürümüş sistem bugünlerde karşımıza “pudra şekeri” olarak çıkmıştır. Sefaletten başka hiçbir şey vaat edemeyen bu çürümüş sistemi sorgulamadan ve aramızda yaşayan “benzeri” yüzbinlercesinin elinden tutmadan ve sorunu kökeninde ele almadan, günahı ifşa ederek ve bunu siyasi hesaplaşmanın bir aparatı haline getirerek bu sorunu ortadan kaldıramayız. Kökü bozuk olan ağacın yapraklarını konuşmak başka, gölgesinde insanların huzur ve barış içerisinde saadet bulacağı yeni ağaçlar yetiştirmek başkadır. Bu anlamda “pudra şekeri”, kökü bozuk olan ağacın yaprağıdır. ‘’ İfadelerini kullandı.

Karaduman açıklamasının sonundaysa hedeflerine dair şu değerlendirmeleri paylaştı:

"Bu kokuşmuş düzeni değiştirip, bütün insanlarımızın insan onur ve haysiyetine yakışır bir hayata kavuşması için Adil ve Yaşanabilir bir Türkiye’yi mutlaka kuracağız.  Bunun için de bütün gençlere ulaşacağız, iyiliğin hakimiyeti ve kötülüğün ortadan kalkması için var gücümüzle çalışacağız. "