Şener: İktidarın yanlışlarını görmezden gelemeyiz

Halkapınar ve Ereğli ilçelerinde esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, iktidarın yanlışlarını görmezden gelmenin, ülkeyi felakete götürdüğünü söyledi.


Şener: İktidarın yanlışlarını görmezden gelemeyiz

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, il yönetim kurulu üyeleri, Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal ve ilçe yöneticileriyle birlikte CHP Halkapınar ilçe başkanlığına atanan Faut Demir’i ziyaret ederek,  esnaf ziyaretleri yaparak, vatandaşları dinlediler. Halkapınar ilçesinden sonra Ereğli ilçesinde de esnaflar ziyaret edilerek, vatandaşlarla biraya gelindi. 

CHP Halkapınar İlçe binasında partililerle biraraya gelen ve burada konuşan CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener, “Çiftçinin dünya kadar derdi var.  Mazot, elektrik ve girdi maliyetleri aldı başını gidiyor, çiftçimiz susuzluktan kırılıyor demezsen ve her şey güzel dersen memlekette işler iyi gitmez. Memlekette her şey güzel diyerek, hükümetin yanlışlarını eleştirmezseniz muhalefet görevimizi yapmış olmayız. Hükümet muhalefetin yanlışlarımızı eleştirip, vatandaşa duyurur ve kendisine olan ilginin azalacağı endişesine kapılarak yanlışlarından uzaklaşır. Bize iktidarı eleştirmeyin diyorlar. İktidar ve güç sahiplerini kendi keyfine göre memleketi yönetmeye sevk ederseniz ve yeri gelir yanlışlarını söylemezseniz ve bu yanlışları vatandaşlara anlatmazsanız tüm ülkede felaket olur. Bugün olduğu gibi ülke felakete gider. Biz muhalefet görevimizi yerine getirmeye ve iktidarın yanlışlarını eleştirip, vatandaşlarımıza anlatmaya devem edeceğiz.  Halkapınar ilçe başkanımız Fuat Demir ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızı kucaklayarak hizmet vereceklerdir” dedi.

İktidarın yanlışlarını vatandaşlarımıza anlatmaya devam edeceğiz

CHP Konya İl Başkanı Barış Bektaş, “ Ana muhalefet partisi olarak iktidarın yanlışlarını eleştirip vatandaşlarımıza anlatmakla sorumluyuz. Biz muhalefet olarak görevimizi yapmazsak iktidar yanlışlarına devam edecektir.  Ülkemizin kaynaklarının nereye harcandığını ve ne yapıldığını ve 128 milyarın nereye gittiğini sormaya da devam edeceğiz. Ülkemizin sorunları her geçen artarken, ekonomimizde gittikçe kötüye gidiyor. Ülkemizin iyi yönetilmediği hepimizin malumudur. İlçe ziyaretlerimizde iktidarın yanlışlarını dile getirmeye ve vatandaşlarımızla paylaşmaya devam ediyoruz. İlçelerimizdeki karşılaştığımız tablo hiçte iyi değildir. Çiftçimizin, esnafımızın ve vatandaşlarımızın geleceğe dair endişelerinin arttığını görüyoruz. İktidar ülkemizin sorunlarının çözümünden uzaklaşarak, çeşitli gündemlerle oyalıyor. Her yerde seçim gündeme geliyor. Bizde CHP olarak seçime hazır olduğumuzu ve ülkemizin sorunlarını çözmeye talip olduğumuzu dile getiriyoruz. Halkapınar ilçe Başkanımız Fuat Demir ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Partimizin iktidar koşusuna katkı yapacaklarına inancım sonsuzdur” diye konuştu.