Haşim Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Koronavirüse yenik düşen Kombassan Holding’in kurucusu, Kimya öğretmeni, müteşebbis, girişimci, dahi insan Haşim Bayram Konya’da Üçler Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Haşim Bayram son yolculuğuna uğurlandı

Kombassan Holding’i kurarak bir çok kişiye iş fırsatı sağlayan Haşim Bayram’ın cenazesine, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Akparti İl Başkanı Hasan Angı, Deva Partisi İl Başkanı Seyit Karaca, Saadet Partisi İl Başkanı Hüseyin Saydam,  CİB İl Müdürü Tuncay Karabulut, Sanayi Odası eski Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ile iş, siyaset ve eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Öğle namazının ardından omuzlara alınan Haşim Bayram’ın cenazesi dualar eşliğinde Üçler Mezarlığı’na defnedildi.

konyaekspres.com merhum Haşim Bayram’a Allah’tan rahmet, ailesine  ve sevenlerine sabırlar dileriz.

HAŞİM BAYRAM KİMDİR?

1951 yılında Karaman'da doğan Haşim Bayram, ilk ve orta öğrenimini Kazım Karabekir'de, lise öğrenimini de Akşehir İlköğretim Okulu ve Ankara Yüksek Öğretmen Hazırlık sınıflarında tamamladı. Daha sonra Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Fizik lisansı, ayrıca Kimya Yüksek Mühendislik öğrenimini tamamladı. Anadolu'nun birçok lisesinde kimya öğretmenliği, sanayii bölge müdür yardımcılığı ve bazı sanayii tesisi ve kuruluşlarında mühendislik yaptı. 1981 yılından sonra özel dershanecilikle ticari hayata atıldı. 1989 yılından itibaren Kombassan kuruluşunu başlattı. Bayram uzun bir dönem Kombassan Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yaptı. Ancak bir kaza sonucu görevini bıraktı.