Polis Radyosu Konya'da daha net dinlenecek

Emniyet Genel Müdürlüğü Medya Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanlığı Koordinesinde Türkiye’nin dört bir köşesinde huzurun ve güvenin sesi olarak yayın yapan Türkiye polis radyosu Konya ilinde 4 ilçeye daha radyo vericileri kurarak yayın ağını genişletti.  Polis Radyosu Konya'da 98.00 frekansından yayın yapacak.


Polis Radyosu Konya'da daha net dinlenecek

 

Konya'nın Beyşehir, Seydişehir, Ereğli ve Akşehir ilçelerinde kurulan yeni vericilerle 4 ilçeye daha istasyonlar kurarak vatandaşlara polis radyosunu dinleme imkânı sağladı. 

Doğru ve tarafsız yayıncılığıyla etik kurallar çerçevesinde yayın hayatına devam eden Türkiye Polis Radyosu bu amaçla Konya Selçuklu ilçesindeki Kültür Parkta dinleyicileriyle bir araya geldi. 

 

Huzur ve Güven Şehri Konya’da Huzur ve Güven’in sesi Türkiye Polis Radyosu Kültür Parkta gerçekleştirdiği canlı yayında vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yayın akışında özellikle Konyalı vatandaşların istek parçalarını yayınladı ve Anadolu’ya özgü türkülere yer verdi. Zaman zaman programa vatandaşları da konuk ederek istek parçalar çalan spiker Umut Sarıaslan, Konya İl Emniyet Müdürü Sayın Engin Dinç’e ve Medya, Halkla ilişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğü’ne Konya’daki ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.