AKŞEKER ürünlerinin tanıtımına başladı 

Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir markası Akşeker, yeni üretimini gerçekleştirdiği ürünlerinin tanıtımına başladı.


AKŞEKER ürünlerinin tanıtımına başladı 

Merkezi Konya’da bulunan ve yurt içi ve yurt dışındaki tesisleri ile Türkiye’nin en büyük ve en güvenilir markası haline gelen Akşeker Gruba bağlı Akşeker Et Entegre Tesislerinde üretilen ürünlerin tanıtımına başladı. 

Marketçilik sektöründe Konya’nın en büyük market zincirlerinden olan Çelikkayalar’ın üst düzey yönetimini, tesislerinde konuk eden Akşeker Konya Et Entegre Tesisleri yeni üretimini gerçekleştirdiği ürünlerini tanıttı.

Sucuktan pastırmaya, kavurmadan salama, köfteden dönere, bir çok ürünü güvenle tüketilen Akşeker ürünleri, Konya’nın yerel marketlerinin yanısıra, Migros, Metro ve A1001’ler aracılığı ile tüm Türkiye genelinde yer alıyor. 

Akşeker Grup yönetim kurulu başkanı Muhammed Şeker, Akşeker CİO’su Alper Şölen ve diğer üretim müdürlerinin yer aldığı tanıtım toplantısına Çelikkayalar Marketleri Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya ile şirketin üst düzey yönetim kadrosu katıldı.