ANAP'ın eski kurmayları İYİ Partiye katıldı

Anavatan Partisi'nde il başkanlığı, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve daha pek çok görevlerde bulunmuş 60 kişilik heyet İYİ Parti'ye katıldı.


ANAP'ın eski kurmayları İYİ Partiye katıldı

 

Bugün gerçekleştirilen bir toplantıda biraraya gelen İYİ Parti Konya il başkanı ve yöneticileri ile Anavatan Partisi camiasının önemli isimleri İYİ Parti Çatısı altında siyaset yapma kararı alarak İYİ Partiye katıldılar.

TOZOĞLU : SİYASETİN MERKEZİ İYİ PARTİ'DİR

Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu "Anavatan Partisi'nde il başkanlığı, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, meclis üyeliği ve daha pek çok görevlerde bulunmuş yaklaşık 60 kişilik seçkin bir heyet ile birlikte olduk. Kendileri ülkemizde siyasetin merkezinin İYİ Parti olduğunu düşündüklerini ifade ederek bu aşamadan sonra partimizin saflarında yer alma kararı verdiler. Anavatan Partisi'nin son il başkanı Sn. Mehmet Karakaya beyi il başkan danışmanımız olarak görevlendirerek daha aktif bir süreci planladık. Bu güzel toplantıya telefon ile katılarak desteklerini ifade eden Devlet Eski bakanı Mehmet Keçeciler'in desteği bizi çok memnun etti. Bu güzel toplantıya vesile olan Nazmi Sırıt başkanım başta olmak üzere il başkan yardımcımız Sn. Erhan Cingöz Ve tüm katılımcılara teşkilatımız adına şükranlarımızı iletiyorum." ifadelerini kullandı.

MEHMET KEÇECİLER DESTEĞİNİ BİLDİRDİ

Anavatan Partisi'nin kurucularından ve aynı zamanda devlet eski bakanlarından Mehmet Keçeciler de gerçekleştirilen toplantıya telefon ile bağlanarak ülkemizin içinde bulunduğu zor durumdan çıkış için çözümün İYİ Parti'de olduğunu, toplumsal merkezin İYİ Parti olduğunu ifade ederek İYİ Parti'ye ve partiye yeni katılan arkadaşlarına başarılar dilediğini ifade etti.

ANAP ESKİ İL BAŞKANI NAZMİ SIRIT "ÜLKEMİZ ÇOK HASSAS BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR."

Programın düzenlenmesi için önemli bir katkı sağlayan Anavatan Partisi eski il başkanlarından, Konya siyasetinin sevilen ismi Nazmi Sırıt da yaptığı konuşmada geçmişten bugüne kadar çok önemli bir misyon üstlenen Anavatan Partisi camiası olarak ülkemizin geldiği bu noktada merkez siyasetinin adresi olan İYİ Parti'de siyaset yapma kararı alan camiamızın değerli mensuplarını tebrik ediyorum. Güzel işlere vesile olmak için mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

MEHMET KARAKAYA İL BAŞKAN DANIŞMANI OLDU

Anavatan Partisi'nin son il başkanı Mehmet Karakaya İYİ Parti Konya il teşkilatına il başkan danışmanı olarak görevlendirildi.

İYİ PARTİYE GEÇEN ANAPLILAR

ANAP Eski il başkanlarından Nazmi Sırıt, Hulusi Çınar ve son il başkanı Mehmet Karakaya, önceki dönem Selçuklu ilçe başkanı Salih Yanık, Meram eski ilçe başkanlarından Süleyman Okur, Burak Biçen, Karatay İlçe başkanlarından Mehmet Adarsa, Musa Kahveci Beyşehir ilçe başkanı Muzaffer Karabıyık, Cİhanbeyli ilçe başkanlarından İrafil Alp, Hüyük ilçe başkanlarından Hasan Şimşek, Altınekin ilçe başkanlarından Galip Poçan, Doğanhisar ilçe başkanlarından Mehmet Topuz, Mehmet Kerçin, Kadınhanı ilçe başkanlarından Selçuk Sonnuvar, Tuzlukçu ilçe başkanlarından Şahin Eke, Güneysınır ilçe başkanlarından Muhammed Civril, Hüyük İlmen eski belediye başkanlarından Ali Günay, Emen Belediye başkanlarından Kamil . eski il başkan yardımcılarından Celalettin Tınkır, Yavuz Kaplan, Hakkı Koçyiğit, Orhan Ünüvar, Ali Rıza Baykara, Mevlüt Yalçın, Ali Selvi, Necdet Ervural, Hidayet Ayyıldız, Karatay Belediye Başkan adaylarından Ayhan Ersöz ve İbrahim Tekbaş ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet İYİ Parti saflarına katıldı.