Kılca minik öğrencileri ağırladı

Karatay Özel Model İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.


Kılca minik öğrencileri ağırladı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, minik öğrencileri belediyede ağırladı. Özellikle ‘Sıfır Atık’, eğitim ve daha birçok alanda Karatay Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar hakkında öğrencilere bilgi veren Kılca, öğrencilerden gelen soruları yanıtsız bırakmadı. Minik öğrencilerle oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştiren Hasan Kılca; “Geleceğimiz ve umudumuz olan çocuklarımızın başarılı bir geleceğe sahip olabilmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Onlar için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kendilerini ziyaret ettikleri için minik öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür eden Başkan Hasan Kılca, ziyarette belediye başkan olarak görevlerinin yanı sıra Karatay Belediyesi’nin eğitimden “Sıfır Atık”a, ulaşımdan sosyal ve kültürel alanda ilçe genelinde yürüttüğü pek çok çalışmayı öğrencilere anlattı.

Öğrencilerin sorularını da tek tek yanıtlayan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin eğitimden sonra en çok önem verdiği “Sıfır Atık” çalışmalarında Karatay’ın “Sıfır Atık” maskotu olan “Karacan” ile ilgili de öğrencilere bir müjde verdi. Kılca, “Sıfır Atık” konusunda büyük farkındalık oluşturan ve özellikle çocuklar tarafından çok sevilen “Karacan”ın yanına yeni arkadaşı “Su”nun da geleceğini açıkladı.

“MUTLU ÇOCUKLARIYLA BİR BAŞKA KARATAY” HEDEFİ İLE ÇALIŞIYORUZ

 Çocuklarla oldukça keyifli bir sohbet gerçekleştiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Öğrenci ve öğretmenlerimizin ziyareti beni çok mutlu etti. İçlerinden birini zamanı geldiğinde bizim yerlerimizi almış olarak görmeyi çok isterim. Yolları, bahtları açık olsun. Bizim sloganımız, ‘Mutlu Çocuklarıyla Bir Başka Karatay.’ Bunun için de yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımız ve gençlerimizin özellikle eğitim hizmetlerine kolaylıkla ulaşmaları için bütün imkânlarımızı seferber ettik. Okullarımızın inşasından ihtiyaçlarının giderilmesine, öğrencilerimizin derslerine yardımcı olacak materyallerden daha birçok projeye kadar önemli bir gayretin içerisindeyiz. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle koordineli çalışarak yavrularımızın okuma heyecanına, azmine ve mutluluğuna katkı sunuyoruz. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluğunu gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yüzü hep gülsün istiyoruz. Bunun için de gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.