Palazzo ve Keten Pantolonlar

Palazzo pantolan tüm pantolonların en zarif siluet modelidir. Kendinizi mutlu ve özgüvenli hissettiğinizde bu döküm ve kalıplı pantolon modelini kombin yapabilirsiniz.


Palazzo ve Keten Pantolonlar

Düğmeli Palazzo pantolonları blazer ceket ile kombinleyebilirsiniz. Blazer ceket, keskin ve şık bir görünüm için hem şık hem de casual bir kombin sunuyor. Hem iş toplantılarınız için hem de düğün gibi özel davetleriniz için desenli sade bir modeli tercih edebilirsiniz. Asimetrik bel ve parçalar için dantel detayları gibi farklı uçlarla farklı görünümler oluşturabilirsiniz.

Her Daim Şık ve Rahat Modeller Palazzo Pantolonlarda

Beli lastikli detaylı model günlük ve rahatlatıcı kombinler ve ortamlar için idealdir. Çizgiler, noktalar ve kısa paça detayları gibi eğlenceli geometrik ve floral desenler, geleneksel geniş pantolonlara özel bir hava katıyor. İster İspanyol pantolon ve elbiseleri tercih edin, ister düz paça ve dolgun çizgiler tercih edin, yüksek topuklu ve ince topuklu ayakkabılarla giyilebilmektedir. Palazzo pantolonların kumaşı keten de olabilmektedir. Keten pantolon, nefes alabilen yapıda olduklarından en çok tercih edilen yazlık pantolonlar arasına girmiştir. Keten pantolon, sıcak gününün bir parçasıdır. Canlı renkler ve hareketli desenleri seven insanların seveceği kumaş ve renk çeşitliliğiyle de üretimler yapılmaktadır.

Palazzo Pantolonlarla Doğal Tonların Verdiği Rahatlık

Palazzo pantolonları çok rahat ve sofistikedir. Düğün ve davetiyelerde klasikleşmeyi sevenlerin tercihleri. Tercih edilen palazzo pantolonu, zarafeti yakalamak ve sıcak günler terleme olmadan günü bitirmek için mükemmel bir tercih olabilir. İş günü boyunca gömleklerle birleştirildiğinde, kumaş ve klasik zarafet olan tesisler tarafından garanti edilir. Palazzo pantolon mevsimlik favori doğal tonlar ile yeni boyutlar sunar. Modeli ve doğal tonları sevenler için güneşin ve doğanın sıcak enerjisi ile modaya uygun olarak geliştirilmiştir. Tarzında küçük bir hipster hava eklemek isteyenler, palazzo pantolonunun pastel renklerini0l tercih eder. Geniş bir t-shirt ve sweatshirt’e sahip spor ayakkabılar bu sezon sokaklarda boy gösterecek modellerden sadece birkaçı. https://www.beyyoglu.com/kadin-pantolon/ adresinin çeşitli pantolonlarına göz atabilirsiniz.