Asfalt sezonuna hızlı başladılar

Havaların ısınmasıyla 2022 yılı yaz çalışma sezonuna da hızlı bir giriş yapan Komya'nın merkez Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin pek çok noktasında asfalt, parke bordür ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmaları yerinde inceleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Planlı, programlı ve gayretli çalışmalarımız neticesinde bir fazla sokağımıza daha hizmet götürmek için gayret ediyoruz” dedi.


Asfalt sezonuna hızlı başladılar

İlçenin hızlı, rahat ve konforlu bir ulaşıma kavuşabilmesi adına asfaltlama, parke-bordür ile yeni cadde ve sokakların açılması çalışmalarına büyük önem veren Meram Belediyesi 2022 yılı çalışmalarına da hızlı başladı. Hava sıcaklıklarının kendisini hissettirmesiyle gerek merkez gerekse merkeze uzak mahallelerde çalışmalarını sürdüren Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında onlarca noktada aynı anda çalışmalar yürütüyor.

 “MERAM, ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA ÖNEMLİ ATILIMLAR YAPTI”

Soğuk ve uzun yaşanan kış mevsiminin ardından deformasyon oluşan cadde ve sokaklarda yama çalışması gerçekleştiren ekiplerin havaların ısınmasıyla birlikte vakit kaybetmeden yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına başladıklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “İlçenin en önemli ihtiyaçlarından olan yol yapım ve asfaltlama çalışmalarında her geçen yıl bir öncekine göre çok daha iyi bir noktadayız. Göreve geldiğimizde başlattığımız ‘asfaltlama seferberliği’ neticesinde Meram’ın her noktası hizmetle buluştu ve buluşuyor. İlk ‘Bismillah’ımızı üç yıl önce demiştik. Meram, altyapı, asfalt ve yeni yolların açılması noktasında o günden bu yana önemli atılımlar yaptı. O atılım ve gayretli çalışmalar nihayetinde ilçemizin her köşesinde yeni ve modern ulaşım ağları oluşuyor” açıklamasında bulundu.

KAVUŞ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Uluırmak Mahallesi Küçük Aymanas Caddesi’ndeki asfalt serimi ve Yaka Mahallesi Ezgi Sokak’ta devam eden parke-bordür çalışmalarını inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı. Başkan Kavuş burada yaptığı açıklamada; “Her yıl hava koşullarının müsaade ettiği sürece sahadaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Planlı, programlı ve gayretli çalışmalarımız neticesinde de bir fazla sokağımıza daha hizmet götürmek için gayret sarfediyoruz. Pek çok noktada olduğu gibi altyapı ve asfalt çalışmalarında da yakalanan başarının arka planında ekip arkadaşlarım var. Onların nasıl canla başla ve üstün bir gayretle çalıştığını yakından biliyorum. Her birine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Kazasız, belasız ve başarılı bir sezon geçirmeyi diliyorum. Allah utandırmasın” cümlelerini kullandı.