Tunik Modelleri

Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen bayan tunik modelleri etek, pantolon ve kot pantolon modelleri ile dört mevsim, kısa, ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış mükemmel bir uyum içindedir.


Tunik Modelleri

Sportiften klasiğe farklı şekillerde kombinlenebilen şık tunik modelleri, hem akşam hem de günlük kullanıma uygun hale geliyor. Ayrıca uygun giyinmeyi tercih eden bayanlar için de kurtarıcı görevi görmektedir. Özellikle dekolteyi seven hanımların gözdesi olan tesettür tunik modeli, doğru aksesuarlarla birlikte kullanıldığında farklı stiller sunuyor.

Tunik Modelleri Oldukça Çeşit Sunuyor

Düğmeli, fermuarlı, çıtçıtlı ve parlak modeller olmak üzere her zevke ve ihtiyaca uygun yazlık tunik modelleri, kullanılan kumaşa göre farklı mevsimlerde kullanılabilir. Isınma nedeniyle yazlık tuniklerde penye, şifon keten gibi kumaşlar tercih edilmekte ve yeşil, beyaz gibi parlak renklerin etkileri, sarı, mavi ve turuncu yaygındır. Havaların soğumasıyla birlikte pamuk, yün ve jarse gibi görece ağır kumaşların kullanıldığı kışlık tunik stili, siyah, kırmızı, gri ve erik gibi renkleri ön plana çıkarıyor. Söz, düğün, nişan, kına ve günlük kullanım gibi özel günler için uzun tunik elbise modelleri şıklığınızı yansıtan kombinler oluşturabilir.

Özel Günler İçin Tunik Modelleri

Özel günler için saten kumaştan üretilmiş uzun tunik modelini şık bir pantolon veya fırfırlı etek modeli ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Yaz sıcağında pamuklu bir tunik modeli ile hızlıca günlük bir kombin oluşturabilirsiniz. Rahatlığın ön planda olduğu günlük kombinlerde salaş yazlık tunik modelleri favori giyim modelleriniz arasında yer alıyor. https://www.mizalle.com/tunik-modelleri sitesinden tunik modellerine ulaşabilirsiniz.