Akşeker Konya Müftüsü Öge’yi misafir etti

Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, Akşeker Et Entegre Tesislerini ziyaret etti. Müftü Öge, “böyle dev bir tesisin Konya’da olmasından dolayı bir Konyalı olarak büyük mutluluk duyuyorum” dedi. 


Akşeker Konya Müftüsü Öge’yi misafir etti

Kırmızı et sektöründe Türkiye’nin en büyük tesislerinden biri olan Konya Meram Çomaklı’da kurulu Akşeker Et Entegre Tesisleri Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’yi misafir etti.
Akşeker Grup bünyesinde faaliyet gösteren ve “Akşeker” markası ile üretimini yaptığı sucuk, kavurma, pastırma, kokoreç, köfte, salam ve sosis başta olmak üzere bir çok çeşit şarküteri ürünleri ile Türkiye’nin en büyük markalarından biri haline gelen Akşeker Et Entegre Tesisleri’ni ziyaret eden Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ile Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir, Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’in konuğu oldu.
Akşeker gibi büyük bir kuruluşun Konya’da yer almasından dolayı, bir Konyalı olarak büyük mutluluk duyduğunu belirten Müftü Öge, bu şirketin sahibi Şeker ailesinin ayrıca hayırsever bir aile olduğuna da vurgu yaparken “Allah dürüst, çalışkan ve hayır ehli olanlara çok verir”dedi.
Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir’de Akşeker’in sektöründe sadece Konya’nın değil, Türkiye’nin parlayan bir yıldızı olduğunu söyledi.
Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker’de ziyaretlerinden dolayı Konya Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir’e teşekkür ederken, gruba bağlı şirketlerin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra Müftü Öge, Muhammed Şeker’e Türk Bayrağı ile Kuran-ı Kerim hediye ederken, Muhammed Şeker’de bu ziyaretin anısına Müftü Öge’ye bir tablo hediye etti..