Bizim Meram buluşmaları başladı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Bizim Meram Buluşmaları kapsamında merkeze uzak altı mahallede vatandaşlarla buluştu. Mahallelerde yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Kavuş’a vatandaşlar, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.


Bizim Meram buluşmaları başladı

Göreve başladığı günden bu yana aralıksız şekilde mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Kavuş, bu kez de Bizim Meram Buluşmaları kapsamında merkeze uzak 6 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Kavuş, Ali Ulvi Kurucu, Çarıklar, Kaşınhanı, Boruktolu, Yenibahçe, Çomaklı Mahalleleri’nde hemşehrileriyle bir araya gelirken Kavuş’a AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ve AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti. Başkan Kavuş ve beraberindekiler, gittikleri her mahallede yediden yetmişe tüm mahalle sakinleri tarafından coşku ile karşılandı. 

KAVUŞ, 6 MAHALLEDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ, ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRDİ

Meram Belediyesi Başkanı Mustafa Kavuş, günün ilk ziyaretini Çomaklı Mahallesi’ne gerçekleştirdi. Çomaklı Mahalle Muhtarı Hasan Dinç ile birlikte vatandaşlarla istişarelerde bulunan ve taleplerini dinleyen Başkan Kavuş daha sonra Yenibahçe Mahallesi’ne geçti. Başkan Mustafa Kavuş, Mahalle Muhtarı Ahmet Kaçmaz ve hemşehrileriyle mahallede gerçekleştirilen ve bundan sonra gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.  Başkan Kavuş’un bir diğer durağı ise Boruktolu Mahallesi oldu. Mahalle Muhtarı Durmuş Ali Ötgün ve mahallelilerle sıcak bir sohbet ortamında geçen buluşmada Başkan Kavuş, hem çalışmalarını anlattı hem de hemşehrilerinin çalışmalar hakkındaki görüşlerini dinledi. Ziyaret maratonunu Kaşınhanı, Çarıklar ve Ali Ulvi Kurucu Mahalleleri’nde sürdüren Başkan Kavuş,  burada da muhtarlar Mehmet Çetin, Adem Burak Ceran ve İsa Sarı’nın önderliklerinde vatandaşları dinledi, yapılan çalışmaları değerlendirdi ve beklentilerin karşılanması için ekibine direktif verdi. 

KAVUŞ; “BİZİM İÇİN MESAFELERİN BİR ÖNEMİ YOK. HER MAHALLEMİZ GÖNLÜMÜZE VE HİZMETLERİMİZE HEP YAKIN OLDU” 

Gittiği her mahallede yoğun ilgi, sevgi seli ve coşku ile karşılanmış olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Şehirler yaşayan organizmalardır. İstekleri, talepleri, beklentileri zamanla değişiklik gösterir. Siz bir önceki ziyaretten kalma talepleri çözerken yeni talepler ve beklentiler oluşur. İşte biz bu nedenle tüm mahallelerimizi sık sık ziyaret ederek hemşehrilerimizle ve muhtarlarımızla bir taraftan isteklerin çözümü ve beklentilerin karşılanıp karşılanmadığı konusunda istişarelerde bulunurken diğer taraftan da oluşan yeni talepleri dinliyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyetine yüzyüze şahit oluyoruz. Yapılan çalışmaları yerinde görüyor, ihtiyaçları yerinde gözlemliyoruz. Bu yönüyle çok bereketli geçen ziyaretlerimizi salgın döneminde bile aksatmadık. Çünkü bu noktada en önemli şey süreklilikti ve hamdolsun biz bunu başardık. Her mahallemizi yılda en az bir kez ziyaret ediyor, hemşehrilerimize dokunuyoruz. Çocuğundan yaşlısına her yaştan insanımızın bize gösterdiği teveccühten hem bu ziyaretlerimizin hem de çalışmalarımızın amacına ulaştığını görüyor, mutlu oluyoruz” diye konuştu.      

DOLULAR; “TÜRKİYE’DE KONYA MODELİ, KONYA’DA MERAM MODELİ BELEDİYECİLİK”

6 mahalleye gerçekleştirilen ziyaret maratonunda Başkan Mustafa Kavuş’a eşlik eden AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular da, ‘Türkiye’de Konya modeli belediyecilik, Konya’da da Meram modeli belediyecilik’ sloganının yükselen bir değer olduğuna vurgu yaparak “Üç yılı başarıyla doldurduk. Ve bu üç yıl içinde hemşehrilerimizle birlikte olmaktan ve birlikte yürümekten asla vazgeçmedik. Bu ziyaretler, ihtiyaçları yerinde tespit edip çözmek ve vatandaşlarımızı dinlemek adına büyük yarar sağladı. Herkes işini en iyi şekilde yaparsa ülkemiz belli bir seviyeyi ancak o zaman aşar inancında olduk. Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş da her zaman işini en iyi şekilde yapma gayretinde oldu. Sürekli sahada. Bunun için ilçemiz ve teşkilatımız adına kendisine teşekkür ediyoruz. Meramımızın 70 mahallesini tek tek yeniden dolaşarak ziyaretlerimize devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde bizlere büyük ilgi gösteren tüm hemşehrilerime de ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.