Kılca projelerini Cumhurbaşkanına anlattı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.


Kılca projelerini Cumhurbaşkanına anlattı

Görüşmede Karatay Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanında hizmete sunduğu yatırımlar ve yeni projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi veren Başkan Kılca; “Karatay’ımızın her zaman arkasında olan, konu Konya veya Karatay olduğunda tüm imkânları seferber eden Sayın Cumhurbaşkanımıza güven ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler de Konya olarak gece gündüz demeden çalışıp kendilerinin bizlere olan bu güvenini boşa çıkarmayacağız” dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi’nde bir araya geldi. 

Görüşmede Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin hayata geçirdiği birbirinden önemli yatırımlar ve planlanan yeni projeler hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi verdi. 

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Karatay’ın çehresini değiştiren ve Türkiye’ye örnek pek çok projeyi detaylarıyla anlatan Hasan Kılca, söz konusu yatırım ile projelerin hayata geçmesinde büyük destekleri bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. 

Kılca şunları aktardı: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a  Karatay’ımıza dair tüm yatırımlarımız ve projelerimiz hakkında bilgi arz ederek hemşehrilerimizin selamlarını ilettik. Özellikle Konyamızın yeni markası haline gelen Karatay Lavantası ile elde ettiğimiz katma değer ve üretimini sağladığımız ürünler hakkında detaylı bilgi verme fırsatımız oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bu görüşmemizde de Sayın Cumhurbaşkanımız, Karatayımız ile ilgili projelerimizle çok yakından ilgilendi, her zaman yanımızda olduğunu ifade ettiler. Sayın Cumhurbaşkanımızın tüm hemşehrilerimize selamları var. Bu vesileyle; Karatay’ımızın her zaman arkasında olan, tüm imkânları seferber eden Sayın Cumhurbaşkanımıza güven ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler de Konya ve Karatay olarak gece gündüz demeden çalışıp kendilerinin bu güvenini inşallah hiçbir zaman boşa çıkarmayacağız. Bir kez daha şehirlerimizin ve ülkemizin gelişmesindeki büyük vizyonuyla tüm desteğini hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza kabulleri için şükranlarımı sunuyorum.” Erdoğan’a teşekkür etti. 

Buluşmada Karatay Belediyesi’nin yatırım ve projeleri hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve ekibine teşekkür etti.