Usta: “Her kesimi destekleyerek bugünleri aşacağız”

Yoğun bir tempoda devam eden ‘Bizim Meram Buluşmaları’nda Başkan Mustafa Kavuş’a AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’da eşlik etti. Tüm dünyanın büyük bir krizin eşiğinde olduğuna vurgu yapan Usta, “Çiftçimizi, sanayicimizi, esnafımızı, çalışanlarımızı destekleyerek bugünleri milletimizle beraber aşacağız. Ve nihayetinde güçlü bir liderin önderliğinde çocuklarımıza çok daha iyi bir Türkiye bırakacağız” diye konuştu.


Usta: “Her kesimi destekleyerek bugünleri aşacağız”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Bizim Meram Buluşmaları’ başlığı altında gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Pamukçu, Karadiğin, Karadiğinderesi, Çayırbağı, Gödene ve Hatıp Mahallelerini ziyaret eden Başkan Kavuş’un, Hatunsaray, Kavak, Sarıkız ve Bayat Mahalle ziyaretlerine de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta’da katıldı.

KAVUŞ; “TÜM SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ÖNCE DİNLEMEKTEN GEÇER”

AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Ali Deresoy ile Hümeyra Saçkesen, Ak Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, Ak Parti Meram İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özcırık ve Ak Parti teşkilat üyelerinin de iştirak ettiği ziyaretlerin, mahallelerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini bir kez daha gözden geçirme adına önem teşkil ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Bizim Meram Buluşmaları’nın yaz bitmeden 69 mahallenin tamamında gerçekleşeceğini belirtti. Meram’a ve Meram halkına gösterdiği yakın alakadan dolayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta’ya da teşekkür eden Başkan Mustafa Kavuş, “Leyla Hanım, bu ziyaretlerimizde olduğu gibi bugüne dek Meram’ı hiç yalnız bırakmadı. Meram’ın ve Konya’nın derdiyle dertlendi, çözüm yolları aradı. Kendisine ilçem ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Mahallelerimize ve onların beklentilerine hakimiz ama ünsiyetimiz artsın diye uzak yakın demeden tüm mahallelerimizi sık sık ziyaret ediyorum. İnsan görmediğini sevmez ama sadece bunun için değil elbet. Hem muhabbetimiz derinleşsin hem eksik bir şey varsa onları tamamlayalım hem de sorularınız varsa yanıtlayalım istiyoruz. Tüm sorunların çözümü önce kalpten ve samimiyetle dinlemekten geçer. Ziyaretlerimizin amacına ulaştığını gördükçe de bu noktada şevkimiz, gayretimiz artıyor” diye konuştu. Leyla Şahin Usta’nın, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı olarak Türkiye genelinde yürüttüğü yoğun gündemine rağmen, Konya’yı da Meram’ı da hiç yalnız bırakmadığını hatırlatan AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy da, bu buluşmaların asıl amacının vatandaşları dinlemek olduğunun altını çizdi.

USTA; “BAŞARILI ÇALIŞMALAR ORTAYA KOYARAK MAHALLELERİN SORUNLARINA NEŞTER VURAN, KAVUŞ VE EKİBİNİ TEBRİK EDİYORUM” 

 

Meram’ın kendisi için bambaşka güzellik ve anlam taşıdığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, kendisinin de Meram’ın Sağlık Mahallesi’nden olduğunu hatırlatarak, “Başkanımız mahallelerimizde başarılı ve vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı hizmetler götürdüğü için gönül rahatlığı ile bu mahallelerimize geliyoruz. Buraya gelirken yol boyunca, sizler belediyeden neler istemişsiniz, neler yapılmış hepsini tek tek anlattı. Kendisine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu. “Yoğun çalışmalarımızdan dolayı Meram’ımıza bizler yetişemezsek belediyemiz ya da teşkilatımız yetişiyor” diye konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün bütün dünya, büyük bir krizin eşiğinde yaşıyor. Bundan Türkiye’de etkileniyor. Ama bizim tek derdimiz var, o da bu krizi vatandaşımıza olabildiğince az hissettirmek. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gecesini gündüzüne katıyor. Dünyanın en önemli gündem maddesi tahıl krizini çözerek bir dünya lideri olduğunu bir kez daha gösterdi. Çiftçimizi, sanayicimizi, esnafımızı, çalışanımızı destekleyerek bu günleri el birliği ile aşacağız. Siz bize güvendiniz, bizleri desteklediniz. Allah’ın izni ile bu güveni boşa çıkarmayacağız. Eksikleri, sizlerle birlikte tamamlayacağız. Çünkü biz sadece milletimizden güç aldık. Bir taraftan vesayet odaklarıyla, terör örgütleriyle, inancımıza saldıranlarla mücadele ettik diğer taraftan büyük yatırımlar gerçekleştirdik. Güçlü bir liderin önderliğinde çocuklarımıza daha iyi bir Türkiye bırakmak çalışıyoruz. Çocuklarımız sadece bu ülkenin değil, dünyanın geleceğidir. Bizler hizmet ve eser siyaseti yürütüyoruz. Belediye Başkanlarımız, milletvekillerimiz bunun için çalışıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İslami Dayanışma Oyunları için 9 Ağustos’ta Konya’ya gelecekler. Sizleri de açılış programında görmek isteriz. Bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyip sorularını yanıtladı. Usta ve Kavuş gittikleri mahallelerde gerçekleştirdikleri programların ardından sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla hasbihal etti.

Ziyaretler, her mahallede çocuklara dağıtılan hediyelerin dağıtılması ve çektirilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.