Yunak'ta Yatırımlar Hız Kesmiyor

Konya'nın Yunak İlçe  Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında ilçe genelinde yol yapım, onarım ve bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir  Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ankara Bağlatı Yolu  Alparslan Türkeş Bulvarında sıcak asfalt çalışması  gerçekleştirdi.


Yunak'ta Yatırımlar Hız Kesmiyor

Yunak Belediye Başkanı Ali Konak’ın  talimatları doğrultusunda ulaşım yatırımlarını sürdüren Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşımı için başlattığı yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 2022 yatırım programı kapsamında yer alan çalışmalar doğrultusunda Sülüklü boyalı arası asfalt çalışmaları hızla devam ediyor. Ağustos ayı sonuna kadar bitmesi planlanmaktadır. Mahalle sakinleri, ulaşım yatırımları ve  mahalleye   yapılan yol çalışmalarından  dolayı başkan Ali Konak’a ve ekiplere teşekkürler etti.

Konak ,“Vatandaşlarımızın Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur”

Muhtarlarımızla birlikte  tüm mahallelerimizde  yapılacak olan  asfalt çalışmalarını belirleyip yerinde  inceleme yaptık.  Mahallelerimizdeki Kırsal yollarındaki yol sıkıntısını gidereceğiz demiştik. Büyük bir bölümünü tamamladık ekiplerimizin birçok noktada çalışmaları devam etmekte ve devam edecektir. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Vatandaşlarımızın duasıyla daha güzel işler yapıyoruz. Büyükşehir Belediye  Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyin sayesinde Yunak Yatırımlarla  güzelleşiyor. Hemşerilerim ve kendi adıma Büyükşehir Belediye  Başkanımız Uğur İbrahim Altay teşekkür ederim.  Kendi insanımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

Sülüklü Mahalle Muhtarı - Latif Ali Harmankaya “Başkan Ali Konak  Örnek Çalışmalara İmza Atılıyor”

Yunak Belediyesi’nin ulaşım yatırımlarında örnek çalışmalara imza attıklarına dikkat çeken  Sülüklü Mahalle Muhtarı - Latif Ali Harmankaya “İletmiş olduğumuz sorun Yunak  Belediyemiz tarafından anında çözüme kavuşturuldu. Asfalt ihtiyacı duyulan alanlarda Yunak Belediyesi ekiplerimiz çalışma gerçekleştirdi. Vatandaşların kullandığı bu yol daha güzel hale getirildi.  Belediyemiz ulaşımda örnek çalışmalara imza atıyor. Belediyemiz ile gurur duyuyorum, başkanımız Ali Konak’a minnettarız. Dedi