Karatay Belediyespor Atıcılık da Türkiye şampiyonu oldu

Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı, Türkiye Atıcılık Federasyonu’nun Bursa’da düzenlediği Atıcılık Skeet Zafer Kupası’nda takım halinde şampiyon oldu. KKTC’de gerçekleştirilen Atıcılık Skeet Lefkoşa Kupası’nda da gümüş madalya ile dönen Atıcılık Takımı’ndaki milli sporcular ayrıca, bu yıl Konya’da düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda da ülkemizi temsil edecek.


Karatay Belediyespor Atıcılık da Türkiye şampiyonu oldu

Karatay Belediyespor Kulübü, katıldığı şampiyonalarda önemli başarılar elde ederek Karatay’ı ve Konya’yı en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık (Skeet) Takımı, 29-31 Temmuz tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Atıcılık Skeet Zafer Kupası Şampiyonası ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen Atıcılık Skeet Lefkoşa Kupası’ndaki önemli başarılar elde etti.

ATICILIK TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Karatay Belediyespor Kulübü Atıcılık Takımı sporcuları, Bursa’da gerçekleştirilen Atıcılık Skeet Zafer Kupası’nda takım olarak şampiyon olurken; sporculardan Nur Banu Balkancı altın madalya, Yıldız Erkekler’de ise Muhittin Can Önür bronz madalyanın sahibi oldu. KKTC’de yapılan Atıcılık Skeet Lefkoşa Kupası’nda ise Salih Hafız gümüş madalya kazandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yaptığı açıklamada kulüp sporcularının elde ettiği başarıların kendilerini mutlu ettiğinin altını çizerek derece elde eden bütün sporcuları, kulüp yöneticilerini ve antrenörlerini tebrik etti.

SPORCULARIMIZ BAŞARILARI İLE BİZLERİ GURURLANDIRIYOR

Başkan Hasan Kılca, Karatay’da spora olan ilgi her geçen gün arttığına dikkat çekerek; “Bursa’da ve KKTC’de düzenlenen şampiyonalarda ilçemizi ve Konyamızı başarıyla temsil ederek güzel sonuçlar alan sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Bursa’da düzenlenen turnuvadan Atıcılık takımımızın şampiyon olarak dönmesi bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Yine Atıcılık Takımımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden de gümüş madalya ile döndü. Kulübümüz bünyesindeki milli sporcularımız ayrıca, bu yıl Konyamızda düzenlenecek 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda da şehrimizi, Karatayımızı ve ülkemizi temsil edecekler. Karatay Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi sportif hizmetlerde de örnek teşkil edecek hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Gerçekleştirilen müsabakalarda elde ettikleri başarılar dolayısıyla tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.