Kasapoğlu, spor tesislerini inceledi

Açılışı 9 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İslam ülkerinin üst düzey yetkililerinin katılımıyla yapılacak olan 5. İslami Dayanışma Oyunları öncesi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'ya gelerek yaygın basın kuruluşlarının spor müdürü ve muhabirleriyle birlikte spor tesislerinde inceleme yaptı.


Kasapoğlu, spor tesislerini inceledi

Bakan Kadapoğlu, ilk olarak içinde pist bisiklet yarışlarının yapılacağı Türkiye'nin ilk kapalı veledromunu ardından da Konya Atletizm Sahası ile Olimpik Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulundu.

Atletizm pistini yürüyerek dolaşan Kasapoğlu, buradan sonra olimpik yüzme havuzunda antrenman yapan gençlerle sohbet etti.

Son olarak Karatay Kongre ve Spor Merkezi'ne geçen Bakan Kasapoğlu, burada eşofmanlarını giyip, açık hava da sporcularla basketbol maçı oynadı.

Bakan Kasapoğlu'na ziyaretlerinde, Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Ak Parti İl Başkanı Hasan Angı, ilçe Belediye Başkanları, TSYD Genel Başkan Yardımcısı Recep Çınar, TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ile diğer yetkililer eşlik etti.