Uyuşturucu satan market sahibi tutuklandı

Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri uyuşturucu tacirlerine ve sokak satıcılarına yönelik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. 


Uyuşturucu satan market sahibi tutuklandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Selçuklu ilçesinde bir markette uyuşturucu madde satışı yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

 

Selçuklu ilçesi Erenköy mahallesi Karlıbel caddesinde bulunan Aydınlar Markete operasyon düzenlendi. Hassas burunlu narkotik köpeği Alex'inde yer aldığı operasyonda market didik didik arandı.

 

*GUAJ BOYA TÜPLERİNE METAMFETAMİN SAKLAMIŞLAR*

 

Hassas burunlu Narkotik köpeği Alex'in tepkisi üzerine kırtasiye rafında bulunan malzemelerde yapılan aramalarda guaj boya tüplerinin alt kısımlarında küçük kesikler olduğunu fark eden polis, tüplerin içini boşalttığında metamfetamin maddesi ele geçirdi.

 

Markette yapılan aramada 25 gram metamfetamin maddesi, 16 gram eroin ve esrar maddesi ile bir adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait çok sayıda fişek ele geçirildi.

 

Olayla ilgili market sahibi Şükrü Aydın (38) ve yanında çalışan Seyit Ahmet Sayar (32) gözaltına alındı. Gözaltına alınan her iki şahısta emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.