MEGA dijitale kayıtlar başladı

Meram Belediyesi’nin Yeni Nesil Eğitim Projesi MEGA bünyesinde eğitimleri başlayacak olan Konya’nın ilk E-Spor Merkezi’nin yanı sıra YouTube Akademi ve Dijital Oyun Tasarım Atölyesi’nde kayıtlar başladı.


MEGA dijitale kayıtlar başladı

Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek eğitimlerle Meram gençliğinin yeni başarı hikayeleri yazacağına inandığını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerden bu fırsatı kaçırmamaları uyarısında bulundu.  

 

Meram Belediyesi’nin ödüllü, Yeni Nesil Eğitim Projesi MEGA bünyesinde eğitimleri başlayacak olan E-Spor Merkezi, YouTube Akademi ve Dijital Oyun Tasarım Atölyesi’nde kayıtlar başladı. 15 Ekim Cumartesi günü başlayan kayıtlar 22 Ekim 2022 Cumartesi gününe kadar devam edecek. E-Spor için 15-20, YouTube Akademi ve Oyun Tasarım Atölyesi için 16-25 yaş arasındaki gençlerin kabul edileceği başvuruların adresi ise meramgelisim.com

 

 GENÇLERİN YETENEKLERİ SON TEKNOLOJİ VE NİTELİKLİ DİJİTAL EĞİTİM İLE BULUŞACAK

 

Meram Belediyesi Yeni Nesil KOP Öğrenme Merkezi Projesi kapsamında başlayacak eğitimlerin içeriğinde bulunan Dijital Oyun Tasarımı Bölümü’nde, oyunlar ve deneyimler oluşturmak adına öğrencilerin hayal gücü en son teknolojilerle birleştirilecek. Bunun yanısıra, internet ortamında belli zamanlarda düzenlenen uluslararası elektronik spor organizasyonları aracılığıyla dünyanın farklı yerlerinden gelen insanları buluşturan E-Spor eğitimleri de verilecek. Öte yandan, eğitimlerde, içerik üreticilerin gelişmiş YouTube sistem ve araçlarını kullanmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi kurstan oluşan YouTube Akademi de bulunuyor. 

 

BAŞKAN KAVUŞ; “GENÇLİĞİMİZ BU EĞİTİMLERLE PEK ÇOK BAŞARI HİKAYESİ YAZACAKTIR” 

 

Meram gençliğinin hızla gelişen dijital dünya teknolojilerini yakından takip edebilmeleri ve kendilerini geliştirip yeni projeler üretebilmeleri amacıyla hayata geçirdikleri bu projede kayıtların başladığını kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bir güzel proje sayesinde daha gençlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz” diye konuştu. Projeye lise ve üniversite gençliğinin ilgi göstereceğinden şüphesi olmadığını kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, başlayan kayıtlar ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “İlçe gençliğinin hızla gelişen dijital dünya teknolojilerini yakından takip edebilmeleri ve kendilerini geliştirip yeni projeler üretebilmeleri amacıyla Meram Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konya’nın ilk E-Spor merkezi, dijital oyun tasarım atölyesi ve YouTube akademi kendini bu alanlarda yetiştirmek isteyenlerin adresi olacak. Biz de onların, bu alanlarda en iyi eğitimi almalarını, yaptıkları işi profesyonel anlamda gerçekleştirebilmelerini sağlamak adına modern bir donanımla altyapı, kendilerini çok rahat hissetmeleri için de örnek bir üst yapı hazırladık. Hazırlanan bu yapının bizden sonra oluşacak eğitimler içinde örnek teşkil edeceğine inanıyorum. Tüm gençlerimizin burada pek çok yeni başarı hikayesi yazacaklarından hiçbir şüphem yok. ilçemize ve gençliğimize hayırlı olsun.”  

 

Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada E-Spor Merkezi, YouTube Akademi ve Dijital Oyun Tasarım Atölyesi’ne kayıtların 15 Ekim - 22 Ekim 2022 tarihleri arasında meramgelisim.com adresinden yapılacağı hatırlatıldı.