Vali Özkan Şehit Aileleri, Gazilerimizle biraraya geldi

Şehit aileleri, Gaziler ve ailelerinin bir araya geldiği programda Akşeker’de üretimini yaptığı et ürünlerinin ikramında bulundu..


Vali Özkan Şehit Aileleri, Gazilerimizle biraraya  geldi

Vali Vahdettin Özkan Konya Valiliğinin koordinasyonunda, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanlığı’nda düzenlenen programda Şehit Aileleri, Gaziler ve Aileleri ile bir araya geldi.

 

Konya’nın dört bir yanından gelen şehitlerimizin emanetleri ve gazilerimizle beraber olmaktan büyük bir manevi haz duyduğunu ifade eden Vali Vahdettin Özkan; ‘‘Şehadet kurumu memleketimizin, birliğimizin ve dirliğimizin harcıdır. Sizlerle beraber olmak, bizim için şeref payımızı almak demektir. Sizlerin maneviyatına her daim ihtiyacımız var. Devletin bütün kurumlarının ve temsilcilerinin hizmetinizde olduğunu hatırlatarak Şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyor, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyoruz.’’ şeklinde konuştu.

Çeşitli etkinliklerin yer aldığı programda şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri için Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları gösteri yaptı.

Programa, Vali Vahdettin Özkan’ın yanı sıra; 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz, ilimiz protokol üyeleri, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri katıldı.

Etkinlikte Akşeker’de üretimini yaptığı et mamüllerinin ikramında bulundu. Akşeker Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Şeker, sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptıkları bu ikram için “ülkemiz için can veren ya da gazi olanların ailelerine millet olarak hepimiz sahip çıkmalıyız. Yaptığımız küçük çaplı bir ikram nedir ki?“ şeklinde konuştu.