Down sendromlu Hüseyin’e doğum günü sürprizi

Konya'nın Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğü Down sendromlu Hüseyin’e doğum günü sürprizi yaptı.


Down sendromlu Hüseyin’e doğum günü sürprizi

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Hüseyin Akdeniz’in doğum günü olduğunu öğrenerek kendisine büyük bir mutluluk yaşattılar. Polis ekipleri evden aldıkları Hüseyin Akdeniz’in 25.yaş gününü kutlayan down sendromlu Hüseyin’e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Karapınar’da bir çok toplumsal desteklerde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri , Down sendromlu Mert'e 25.yaş gününde sürpriz gerçekleştirdi. Polis ekipleri Hüseyin’e özel pasta keserek Emniyet Müdürü vekili Muharrem Mete ve beraberindeki ekipler,çeşitli hediyelerde verdi.

Eline telsiz verilen ve polis otosu ile ilçede gezen ve ekip otosunun sirenlerini çalan Hüseyin Akdeniz çok mutlu olduğunu söyledi.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Muharrem Mete ise,” Hüseyin kardeşimizin doğum günü öğrendik ve ona böyle bir sürpriz yapmak istedik. Onu mutlu olmasından bizde mutlu olduk .Güzel gününü paylaşmak istedik ve Bizi kırmayıp geldi .Polisler toplumun her kesimi ile iç içedir. Kendisine nice güzel seneler diliyoruz” dedi.

Hüseyin Akdeniz’in annesi Melahat Akdeniz, ise polislere teşekkür ederek,” Oğlumu büyüttünüz çok mutlu oldu .Allahım polisimizden razı olsun” dedi.