Rıdvan Peker İYİ Parti il başkanlığına aday

29 Ocak’ta yapılacak olan İYİ Parti Konya il başkanlığı seçimi öncesi Rıdvan Peker adaylığını kalabalık bir topluluğun katıldığı toplantı ile açıkladı.


Rıdvan Peker İYİ Parti il başkanlığına aday

İYİ Parti Konya İl Başkanlığına, partinin kurucu il başkan yardımcısı ve milletvekili adayı olan Rıdvan Peker “bu yarışta bende varım” diyerek, aday olduğunu açıkladı. 

Partinin il binasındaki toplantıya ilgi çok büyüktü. İl yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda ilçe başkanları ile kalabalık bir partili grubu katıldı. 

İl Başkanı Mahzar Peker, her adaya aynı mesafede olduklarını ancak bundan önce parti binasında adaylığını açıklayan kişi için bunu söyleyemeyeceğini vurgularken “burada ben genel merkezi, dolayısı ile genel başkanı temsil etmekteyim. Adaylık açıklamasında iki başkan adayı beni davet edip açılış konuşmamı yapmamı isterken bu aday arkadaş bizi dikkate almayıp, adeta genel merkeze meydan okurcasına adaylığını açıklamıştır. Bu davranış genel merkeze meydan okumadır. Bu kişi dışında iki aday arkadaşa aynı mesafedeyiz. Kendilerine başarılar dilerim” dedi.

Daha sonra adaylığını açıklamak için kürsüye gelen Rıdvan Peker, “Bu yarışta ben değil biz varız. Biz Yusuf İnanç ve Ahmet Kaygusuz ile birlikte yola çıkıyoruz. Partimizi iktidar ve Konya’da İYİ Partiyi de birinci parti yapacağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Konya il başkanlığına seçildiği takdirde yapacakları çalışmaları kısa bir sinevizyon gösterisi ile anlatan Rıdvan Peker, tüm partili delegelerden kendisi ve ekibi için oy istedi.