Genç kızın çeyizini çalanlar yakalandı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri Meram İlçesi’ndeki bir evden hırsızlık yapan biri kadın 2 kişiyi yakaladı.


Genç kızın çeyizini çalanlar yakalandı

Konya Emniyet Müdürülüğü ekipleri, titiz bir çalışma sonucu biri kadın diğeri erkek iki hırsızı kameralardan tespit etti. Kameralara yakalandıklarından habersiz olan ve çaldıkları 2 adet televizyon ile çeyizlerle evden çıkarken rahat tavırlar sergileyen şahısların Emre Uysal (35) ve Zeynep Ç. (35) isimli şahıslar olduğu öğrenildi. 

Suç dosyası kabarık olan Emre U.’nun Hırsızlık ve Yankesicilik suçundan 5 ayrı suç kaydının ve aranmasının olduğu anlaşıldı.

ÇALDIĞI ÇEYİZLERİ SATMIŞ

Şahsı yakalamak için operasyon düzenleyen polis ekipleri, Emre Uysal'ı ikametinde kıstırdı. Yapılan ilk sorgusunda çaldığı televizyon ve çeyizleri Burcu Ş. (30) isimli bir şahsa sattığını itiraf eden zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Edinilen bilgiye göre hırsızlık olayına karışan Zeynep Ç. için başlatılan yakalama çalışmaları devam ederken, çalınan malları satın alan Burcu Ş. İsimli şahıs hakkında da hırsızlık malı satın almaktan yasal işlem başlatıldı.