Reklam
  • Reklam
Halterde Altın madalya Konyalı sporcunun

Halterde Altın madalya Konyalı sporcunun

20 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Polonya'nın Ciechanow kentinde devam eden U17 ve Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Medine Bilicier Bayanlar 49 Kg. kategorisinde Koparmada 71 kilo ile Gümüş Madalya, Silkmede 91 kilo ile Gümüş Madalya ve Toplamda ise 162 kilo ile Altın Madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

24 Ağustos 2021 - 16:14

20 - 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında Polonya'nın Ciechanow kentinde devam eden U17 ve Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında mücadele eden Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konya TOHM sporcusu Medine Bilicier Bayanlar 49 Kg. kategorisinde Koparmada 71 kilo ile Gümüş Madalya, Silkmede 91 kilo ile Gümüş Madalya ve Toplamda ise 162 kilo ile Altın Madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.

Konya Spor Lisesi öğrencisi ve Konya TOHM sporcusu Medine Bilicier, U17 Halter Avrupa Şampiyonasında Konya'iyı başarıyla  temsil ederek 2 Gümüş ve 1 Altın Madalya kazandı.

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Medine Bilicier, Avrupa Şampiyonası için çok iyi hazırlandığını belirterek, "Polonya'da Türk bayrağını dalgalandırdığım ve İstiklal Marşı'nı dinlettiğim için çok mutluyum. Madalyamı Türk Milletine armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu