İyi Parti’den teşekkür

İyi Parti'den teşekkür

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, kısa bir süre önce gündeme getirdikleri Prof. Dr. İbrahim Dülger'in isminin bir caddeye verilmesi teklifinin Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme alınmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

10 Şubat 2021 - 13:48

Yazılı bir açıklama yapan Tozoğlu, "Yaklaşık iki hafta önce şehrimizde ve ülkemizin dört bir yanında onbinlerce öğrencisi, seveni ve gönüldaşı olan kıymetli hukuk, sanat ve mücadele insanı değerli bir isim olan Prof. Dr. İbrahim Dülger'in isminin şehrimizde bir caddeye verilmesi konusunda bir öneri dile getirdiğini, bu meselenin siyaset üstü olarak gördüklerini ve son olarak da Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile gündeme alınmasının önemli olduğunu söyledi.

Tozoğlu, çok sayıda meslek kuruluşu, sivil toplum kuruluşu yetkilisi, değerli akademisyenler ve  çok sayıda vatandaşın da bu yönde açıklamalar yaptığını, toplumsal beklenti ve hassasiyeti ortaya koyduğunu anımsatarak, "Konya Büyükşehir Belediye Meclisi'ne üyemiz Abdurrahman Berkcan tarafından verilen önerge oybirliği ile onaylanmış veuygun bir caddenin belirlenmesi amacıyla görüşülmek üzere İmar Komisyonu'na oybirliği ile sevk edilmiştir. Bu kararda emeği geçen herkesi, belediye başkan ve meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. Bu aşamadan sonra Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonumuzun Selçuk Üniversitesi veya KTO Karatay Üniversitesi'nin bulunduğu uygun bir cadde konusunda değerlendirme yapması son derece isabetli olacaktır. Yaşanan bu gelişme hepimizi mutlu etmiştir.  Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı