Reklam
  • Reklam
Kalaycı’dan ziyaret

Kalaycı'dan ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, bir süredir Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Koronavirüs nedeniyle tedavi gören Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'ın durumuyla ilgili Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy'dan bilgi aldı. Kalaycı Başkan Oflaz'ın ailesine de geçmiş olsun dilekler

18 Ağustos 2020 - 15:11

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs teşhisi konulan ve ardından tedavisine başlanan Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz'ın tedavisi Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde devam ediyor. Sürecin başından beri Başkan Oflaz'ın durumunu takip eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, hafta sonu partisinin Konya İlçe kongrelerine katılmak üzere geldiği Konya'da, Başkan Oflaz’ı da unutmadı. Başkan Oflaz'ın tedavisinin devam edildiği Selçuk Üniversitesi (SÜ)Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden Kalaycı, SÜ Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy'la görüşerek, Başkan Oflaz'ın durumuyla ilgili bilgi aldı. Başkan Oflaz'ın ailesiyle de görüşen Kalaycı, geçmiş olsun dileklerini ileterek, her türlü konuyla ilgili ailenin yanlarında olduklarını vurguladı. Kalaycı'ya ziyarette MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan ile birlikte Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta da eşlik etti. 

Kalaycı'dan Uyarı

Koronavirüse karşı yapılan uyarıları hatırlatan Kalaycı, sosyal mesafe, maske ve hijyen konularına dikkat çekti. Koronavirüsün el birliğiyle yenilebileceğini belirten Kalaycı, bu konuda tüm Konyalılardan hassasiyet ve dikkat  beklediklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'