Karaduman: Milli görüş belediyeciliğini Konya’dan yeniden...

Karaduman: Milli görüş belediyeciliğini Konya'dan yeniden başlatacağız'

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin ekonomik olarak zorda olduğunu, edindiği  bilgiye 4.2 milyar TL borcu olduğunu ileri sürdü.

07 Mart 2024 - 19:58 - Güncelleme: 07 Mart 2024 - 21:37

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, düzenlediği basın toplantısında milli görüş belediyeciliğini Konya'dan tekrar  başlatacaklarını belirtti.

 “Siyasetin günün sonunda matematik olduğunu kaydeden Karaduman, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Siyaset, cümle kurmanın ötesinde rakamlarla ilişkilendirilmiyorsa o siyasetin gerçeklikle bir irtibatı yoktur. Çıkacaksınız Konya Büyükşehir Belediyesi'nin borcu ne kadar, her yıl faize verdiğiniz paralar ne kadar açıklayacaksınız. İnsanımıza hesap vereceksiniz. Biz, belediyeyi kazandığımızda aylık bilançomuzu Konyalılar ile paylaşacağız. Hesap verebileceğiz, şeffaf olacağız. Benim, belediye borcu ile ilgili aldığım bazı bilgiler var. Bu bilgilerin teyide ihtiyacı var. Kesin bir veri olarak ifade edersem doğru olmaz ancak Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 12 milyar lira gibi bir bütçesi var. 4,2 milyar lira şu anda Büyükşehir Belediyesi'nin borcu olduğuna dair bilgi aldım. Bilginin sıhhati ile ilgili bunu netleştireceğim ve kamuoyu ile paylaşacağım. Kesin bir veri olarak söyleyemem."

KONYALILAR BELEDİYEYİ BULMAKTA ZORLANIYOR!

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman ayrıca insanların Konya Büyükşehir Belediyesi'ni bulmakta zorlandığına da dikkat çekti. “Böyle bir garabetle karşı karşıyayız” diyen Karaduman, şunları kaydetti: “Biz, insanımızın belediyelerden korktuğu anlayışa son vereceğiz. İnsanımız, sorununu belediyeye götürürken, belediyenin nerede olduğunu bulmakta zorlanıyor. Böyle bir yaklaşımla değil, insanımızla doğrudan irtibat kurulacak bir anlayışı oluşturacağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kemal Soylu yeniden  Basın Vakfı yönetiminde
Kemal Soylu yeniden Basın Vakfı yönetiminde
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı