Karapınarlı vatandaşlar besicileri unutmadı

Karapınarlı vatandaşlar besicileri unutmadı

Konya'nın Karapınar ilçesinde vatandaşlar tarafından afetzede yetiştiriciler için bağışladığı 155 küçükbaş Adıyaman İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne gönderildi.

27 Şubat 2023 - 12:57 - Güncelleme: 27 Şubat 2023 - 13:03

Karapınar Belediyesi öncülüğünde besicilik yapan vatandaşlardan toplanan koyunlar deprem bölgesindeki hayvan yetiştiricilerine verilecek.

Deprem bölgesindeki afetzedeler için çok önemli yardım çalışmaları yapan Karapınar halkı hayvan üreticilerine destek verdi. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka , sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların desteği ile afetzede yetiştiriciler için 155 küçükbaş hayvan toplandığını ve deprem bölgesindeki hayvan üreticilerine gönderildiğini söyledi.

Yaka, "Depremden etkilenen vatandaşlarımıza Karapınar olarak destek olmaya devam ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yaraları hep birlikte sarıyoruz. Deprem bölgesinde Karapınar olarak çadırlar kurup sıcak yemek hizmetinde bulunduk. Bu defada hayvan sahiplerini unutmadık ve halkımızın destekleriyle 155 küçükbaş hayvanımızı gönderdik. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı