Reklam
  • Reklam
Kasapoğlu’ndan Kılca’ya teşekkür ziyareti

Kasapoğlu'ndan Kılca'ya teşekkür ziyareti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı ziyaret etti.

18 Ağustos 2022 - 17:38 - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 - 17:42

"5. İslami Dayanışma Oyunları”nda Karatay Belediyesi’nin ortaya koyduğu katkı dolayısıyla Başkan Hasan Kılca’ya teşekkür eden Bakan Kasapoğlu; “Karatay Belediyesi bu süreçte büyük özveriyle organizasyona katkı sunmuştur. Başkanımızı ve ekibini kutluyorum” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise oyunların Konya ve ülkemize büyük katkılar sağladığını belirterek, Konya’ya olan desteği için Bakan Kasapoğlu’na teşekkür etti. 

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları” dolayısıyla Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’yı teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz ile AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ile Gülay Samancı da Karatay Belediyesi ziyaretinde Bakan Kasapoğlu’na eşlik etti. 

OYUNLAR, ŞEHRİMİZİN VE ÜLKEMİZİN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Konya 2021 5. İslami Dayanışma Oyunları”nın Konya ve ülkenin tanıtımına büyük katkı sağladığının altını çizdi. 

Başkan Hasan Kılca; “Karatay; tarım ve sanayi şehri özelliğinin yanı sıra aynı zamanda ülkemizin önemli bir turizm ve kültür beldesi. İlçemiz Hz. Mevlana’nın Şems-i Tebrizi’nin metfun olduğu ilçemiz. Bizler de Karatay Belediyesi olarak ekibimizle milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Karatay’ımıza hizmet ediyoruz. Karatay’ımızın bir başka özelliği de seçimlerde 31 ilçemiz arasında Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek desteği vermiş olmasıdır. 2019’daki seçimlerde de Türkiye birincisi olarak bu desteğimizi bir kez daha ortaya koymuş olduk. 5. İslami Dayanışma Oyunları, şehrimizin ülkemizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Ben bu vesileyle sizlere ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Ülkemiz, başarılı sporcularımızın sayesinde oyunlarda yine ilk sırada yer aldı ve hepimizin gururu oldu. Bu başarıda elbette hükümetimizin ve bakanlığımızın spora yönelik yatırım ile desteklerin büyük payı var. Sizleri şehrimizde Karatayımızda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

KARATAY BELEDİYESİ OYUNLAR BOYUNCA BÜYÜK ÖZVERİ GÖSTERDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Karatay Belediyesi’nin 5. İslami Dayanışma Oyunları dolayısıyla çok ciddi katkılar sağladığının altını çizerek Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti. 

Bakan Kasapoğlu; “Organizasyonun mükemmel geçmesi adına Karatay Belediyesi çok özverili bir çalışma yürüttü. Bizler de bu vesileyle bu güzel destek için sizlere teşekkür etmek istedik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok daha güzel işbirlikleri içerisinde olacağız ve bu alandaki gayretimiz, projelerimiz artarak devam edecek.”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ziyaretin sonunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Mevlevi Sancağı hediye etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu