Reklam
  • Reklam
Kırışıklık Kremi Ne İşe Yarar?

Kırışıklık Kremi Ne İşe Yarar?

Genellikle yaşlanmaya bağlı olarak ince çizgiler yüzümüzde belirmeye başlar. Sadece yaşlılık değil farklı sebeplerden dolayı da yüzde ince veya derin çizgiler oluşabilir. Cildin elastikiyetine göre farklılık gösteren bu durum genellikle ileri yaşlarda görülür.

28 Mart 2021 - 13:28 - Güncelleme: 02 Nisan 2021 - 16:19

Bu durumun düzeltilebilmesi için birçok kişi gerdirme operasyonları yaptırmak istese de kırışıklık kremi kullanarak bu sorundan kurtulmak mümkündür. Cildi onaran ve en kalın ve derin çizgileri bile yok eden Pumpkin Enzyme Maskesi kullanarak cildinizin eski elastikiyetini kazanmasını sağlayabilirsiniz.

Kırışıklık Kremi Türleri                                                      

Kırışıklık kremi birçok farklı çeşitte alınabilir. Bunlar maske şeklinde olabileceği gibi gece veya gündüz kremi şeklinde de olabilir. Cilde ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri sağlayacak kırışıklık kremleri seçilirken cildi onarıcı etkisini hangi maddeden alındığı bilinmelidir. Yaşlı bir cildin ihtiyacı kolajendir. Kolajen içerikli kırışıklık kremi kullanıldığında ciltteki kırışıklıklar dışında diğer tüm yaşlılık belirtileri de ortadan kalkacak ve daha canlı bir cilt görünüm sağlanacaktır.

Killi maskeler, peelingler, kolajen peptitli nemlendiriciler bu sorun kullanabileceğiniz ürünlerden bazılarıdır. En etkili kırışıklık kremleri için https://www.dermolisa.com/ince-cizgi-ve-kirisikliklar  sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'