Kızılay Meram’da Aydın güven tazeledi

Kızılay Meram'da Aydın güven tazeledi

Türk Kızılay Meram Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kongrede Şube Başkanı Mustafa Aydın, oyların tamamını alarak 3 yıllığına yeniden başkanlığa seçildi.

19 Şubat 2022 - 20:03 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 20:53

Kongrede üyelere seslenen Aydın, “'Bitmeyen bir dayanışma hikayemiz' olsun diye 50 arkadaşımızla kurduğumuz Türk Kızılay Meram Şubemizin 2. Olağan Genel Kurulunu tevafuk odur ki, Kızılay’ın Dayanışma Yılı ilan ettiği 2022 yılında yapıyoruz. Son üç yılda pandemi ile imtihan olduk, afetlerle imtihan olduk, ekonomik zorluklarla imtihan olduk. Bu süreçte Meram Şubesi olarak odağımız, ortaya çıkan mağduriyetlerin toplumdaki etkisini azaltmak oldu. 2022 yılında odağımız yoksullarla, kırılgan topluluklarla, işsizlerle, yetimlerle ve korunmaya muhtaç insanlarla dayanışma olacak. Kızılay, Türk milletinin merhamet çınarı olarak nasıl büyüdü ise Meram Şubesi de bu büyük yolculukta millet olma azminin, dayanışma ruhunun ve insan onurunun aynası olacak. Toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için gayretimizi ortaya koyacağız. Yeni dönemde şube üyelerimizden beklentimiz, gönüllülük bilinciyle daha çok çalışarak, Kızılay’a değer katacak her yaştan yeni gönüllüye ulaşmalarını, afetlere, olağan ve olağanüstü durumlara her an hazır, dayanışmanın simgesi bir hayır kurumu olmamıza katkı sağlamalarıdır" dedi.

Türk Kızılay Meram Şubesi'nin Mustafa Aydın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Latif Erdoğan, Abdullah Fatih Koçer, Çiğdem Köfteci, Yasin Kahveci, Fatih Torun, Mustafa Yapıcı, Yusuf Selek, Muhammed Şeker.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü