Konya Olay 8 yaşında

Konya Olay 8 yaşında

Yayın hayatına 8 yıl önce başlayan Konya Olay Gazetesi, basın meslek ilkelerine bağlı, ilkeli, tarafsız ve ses getiren haberleriyle yayın hayatına dijital mecrada devam ediyor.

19 Mart 2022 - 14:50 - Güncelleme: 19 Mart 2022 - 14:54

Tarafsız ve cesur haberleriyle Konya ve ülke genelinde ses getiren Konya Olay Gazetesi, 8 yaşında.

Konya Olay Gazetesi ile birlikte, konyaolay.com, konyakent.com, konyaspor.com ve Flaş Dergisini bünyesinde barındıran Flaş Medya Grup Yönetim kurulu Başkanı Kemal Soylu, basın meslek ilkelerinden ödün vermeden, ilkeli gazetecilik yapmak amacıyla çıktıkları yolda, yazılamayanları yazmak, halkın sesi olmak, doğruları ortaya çıkarmak için yayın hayatına başlayan Konya Olay'ın serüvenini anlattı.

 

Soylu, "2014’ün 18 Mart gibi tarihi bir günüydü. Gazeteci arkadaşım sevgili Murat Dönmez’le 'bismillah' diyerek, 'yazılamayanları yazan, gerçeklerin özgür sesi' parolası ile, 'değneçilik değil, gazetecilik yapmak' adına yola çıktık. Haftalık olarak uzun süre, ilkelerimizden ödün vermeden KONYA OLAY GAZETESİ’ni yayınladık. Yazdığımız haberlerimizle gündem oluşturduk. Hakkımızda sayısız davalar açıldı. Haberlerimiz gerçek olmasına rağmen, 'uslup ağır' gerekçesiyle cezalar aldık. Basılı gazetelerin yerini dijitalin alması ile bir çok yayın organı gibi biz de bu kervana katılarak, basılı gazeteyi her ne kadar zaman zaman aralıklarla çıkarıyor olsak da biz www.konyaolay.com'la sevgili Murat Dönmez de www.konyaekspres.com'da yolumuza devam ediyoruz. 18 Mart gibi önemli ve anlamlı bir günde doğan Konya Olay'ın bugün onurlu günü. Tüm okurlarımızı sevgiyle ve saygıyla selamlıyoruz. Allah bize bu canı verdiği sürece de 'değnekçilik' yapmadan, 'gazetecilik' yapmaya devam edeceğiz" dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı