Reklam
  • Reklam
Konya Polisi kaçakçılık operasyonlarını sürdürüyor

Konya Polisi kaçakçılık operasyonlarını sürdürüyor

Konya Emniyeti haksız kazanç ve haksız rekabeti önlemek için kaçakçılığa yönelik yürüttüğü operasyonlara devam ediyor. Gerçekleştirilen operasyonlar milyonlarca liralık vergi kaybının önüne geçiyor. Konya Polisi bu kapsamda yürüttüğü çalışmalarda yurda kaçak yollarla sokulan on binlerce lira değerinde gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

10 Mart 2023 - 15:29

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir tır içerisine zulalanmış ve kaçak yollarla ülkeye sokulan binlerce paket sigaranın Konya’ya geldiği bilgisine ulaştı. Ekipler vakit kaybetmeden operasyon için harekete geçti.

Selçuklu İlçesi’nde tespit edilen tır ekipler tarafından durduruldu. Tırda arama yapan polis ekipleri malzeme bölümüne gizlenmiş 2 bin 500 paket gümrük kaçağı sigaraya el koyarken tır şoförünü gözaltına aldı.

Tır şoförünün alınan ilk ifadesinde gümrük kaçağı sigaraları piyasaya sürmek üzere olduğunu ve Konya’daki büfelere satma hazırlığında olduğunu söylediği öğrenildi. Şüpheli tır şoförü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'